1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[HELP PLESE] Windows Azure Virutal PC and Youtube Video Issue

Discussion in 'Black Hat SEO' started by | ALIEN |, Aug 18, 2013.

  1. | ALIEN |

    | ALIEN | Regular Member

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    277
    Likes Received:
    131
    Guys I have an Azure Trial VPS running Windows Server 2008 R2 64bit.
    I use it to run Youtube bots like Vagex, u2bviews etc. However I cannot get it to play flash videos on firefox and internet explorer (thus I cannot run many bots that use IE)

    Usually videos play for like 2-5 seconds before the Video quality is increased to 720/1080p (step by step) and then I the I get the error message saying that there is something wrong.
    However youtube videos play on Google Chrome though.

    I have tried installing flash both 32and 64bit, different Firefox and Internet Explorer versions(32bit and 64bit).
    I have tried switching to HTML5 video mode in Youtube.
    Basically I have done everything I could think of except changing the OS to Server 2012 because I get authentication errors when connecting via remote desktop.

    I know many of you guys use Azure VPS and there is a fair chance that some one else has got the same problem.

    Thanks in advance......
     
    Last edited: Aug 18, 2013
  2. | ALIEN |

    | ALIEN | Regular Member

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    277
    Likes Received:
    131
    Not a soul??? :/
     
  3. willmeet19

    willmeet19 Newbie

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    i need azure vps plz help me...thnk u
     
  4. | ALIEN |

    | ALIEN | Regular Member

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    277
    Likes Received:
    131
    You could create one yourself. All you need is a cc/vcc.