1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help! I can't connect to a site when using VPS IP'S

Discussion in 'Proxies' started by chris0147, Oct 23, 2011.

  1. chris0147

    chris0147 Junior Member

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    138
    Likes Received:
    3
    Hi guys,

    i need your urgent help, I have a problem connecting to a site through my VPS. I have got XEN VPS 128MB of ram and I'm using CentOS 64-bit OS. I have installed pptp on my vps and i can connect to any sites using with ip 74.11.44.57 without have any problems, but my trouble is when I use a different IP's something is like 74.11.44.19, 74.11.44.3 and so on. When I tried to connect on that site I use www.neobux.com, there are no response and I'm not really sure what the real trouble is. I can connect to that site using with an IP 74.11.44.57 without have any problems, but not for any other IP's that come with random numbers at the end.

    Can you tell me why the site I tried to connect did not response?

    Any one can tell me why and what the problem is? :(
     
  2. resistosai111

    resistosai111 Power Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    549
    Likes Received:
    116
    Occupation:
    SEO
    Location:
    Somewhere in Earth
    Home Page:
    Just check after some moments. If the problem is not solved just cantact your vps supporter. I am sure they will help you.
     
  3. chris0147

    chris0147 Junior Member

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    138
    Likes Received:
    3
    Asking my vps provider that will do nothing to help. However, I have found it werid because when I reinstall the OS and use the IP 74.11.44.19 instead of using 74.11.44.57, I can connect to that site without have any problem but when I tried to use the IP 74.11.44.57 to connect to that site, it doesn't work. It is an oppsite as the other way round.

    When I used to reinstall the OS and use the IP 74.11.44.57, it worked but if I wish to connect to that site using with different IP's, it would not work unless if I reinstall the OS and change the server main IP.

    I guess something got to do with the firewall rule issue?

    If so please can you help me to fix it?
     
  4. undergroundzero

    undergroundzero Newbie

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    your provider can help with your problem they can check it in there system.
     
  5. shurk

    shurk Junior Member

    Joined:
    Feb 2, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    45
    You mention a lot of IP addresses. I can only assume that you have permission to use them, other wise this is probably the reason it will not work. So assuming you have permission to use those IP's...

    You haven't really given a lot of information and again I'm going to assume your pptp configuration is correct. But it sounds like your not restarting the network service after changing the IP.

    I don't know if your using a gui or not but I would always do this using a command line.

    You need to log in as root then type 'setup' and navigate to 'network settings' change the IP and then 'Save & Exit'. Once your back at the command line you need to type 'service network restart'. You'll see some messages about Eth0 down/stop and then Eth0 up/start. You will now be using the new IP address.
     
  6. NIXMY

    NIXMY Regular Member Premium Member

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    481
    Likes Received:
    321
    Location:
    myproxylists.com
    Home Page:
    Just my 10 cents, that IP-range has been blocked by firewall.