1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Heatmap header question

Discussion in 'Blogging' started by crank01, Mar 29, 2011.

  1. crank01

    crank01 Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    After reading about the Heat Map theme I've decided to go ahead and use it again rather than adFlex. Now for my other blog, I was able to change the header image easily, now when I tried to change the image for my new site, I have seemed to forgot I guess bcuz it wont work for me. Any one know how to change the header image in the Heat Map Pro theme? :confused:
     
  2. teeniegenie

    teeniegenie Supreme Member

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    1,296
    Likes Received:
    663
    Location:
    The Cool Part of Vegas
    This may help:

    http://heatmaptheme.com/adsense-theme-for-wordpress/version-2/logo-url/
     
  3. crank01

    crank01 Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    It didnt really help because I want to add a header image behind the title for my blog. Now when I upload an image, it says it uploaded,and shows me how it should normally look. BUT when I refresh the page the stupid header background doesnt show up, it just shows how it originally showed it once I first downloaded it. DANG IT!

    Im sooo mad right now lol, cuz I cant seem to fakin put a stupid header image! I did it before with my other site but now I cant do it anymore :confused: I think Im losing my mindddd. plz help
     
    Last edited: Mar 29, 2011
  4. crank01

    crank01 Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    YES I DID IT! woot, the answer to it was: I needed to activate, Custom Header under options. :beach2(2) WOOT!
     
  5. muchacho

    muchacho Supreme Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    188
    Location:
    Lancashire, England.
    For some reason it doesn't work for me.

    I add an image and it just shows a grey background.

    Custom header has been checked so it's not that.
     
  6. DetroitStig

    DetroitStig Newbie

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    3
    i was able to get the header to work no problem but does anyone know how to get rid of that stupid logo?
     
  7. muchacho

    muchacho Supreme Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    188
    Location:
    Lancashire, England.
    DetroitStig do you have any idea how to remove the Meta, Blogroll etc when first installing the theme?

    I can't find out any where and it's driving me around the bend.

    Normally you go into Appearance > Widgets and remove them, but all the bars (side bar etc) are completely blank! I've tried moving my own widgets in such as Calendar etc and do a refresh and they don't show.

    How did you do it?
     
  8. DetroitStig

    DetroitStig Newbie

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    3
    i cant figure it out. i tried messing around with it and i can't get rid of them either. i really like this theme but it doesn't work very well. ive had issues with everything ive tried to do and im having trouble with my adsense being displayed.
     
  9. muchacho

    muchacho Supreme Member

    Joined:
    May 14, 2009
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    188
    Location:
    Lancashire, England.
    I gave up with it and now trying the Socrates theme.