1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Having WP Issues

Discussion in 'Blogging' started by SexChips, Dec 10, 2011.

  1. SexChips

    SexChips Junior Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    60
    I'm trying to edit a post, and I only have the 4 buttons: Image, Video, Audio, and Media. All of my other buttons in the WYSIWYG editor are missing. Has anyone ever had this issue and figured out a way to resolve it?
     
  2. zmoney

    zmoney Senior Member

    Joined:
    Apr 19, 2011
    Messages:
    814
    Likes Received:
    250
    Hit the last button on the right "show/hide kitchen sink" maybe??

    EDIT: hmmm... you dont have the text default formatting stuff either... damn.. try a different browser?
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. SexChips

    SexChips Junior Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    60
    Ew, I had to do the unthinkable and open Internet Explorer.. Oh well, it was either that or Firefox...

    In either case, it works with IE.
    Thanks.
     
  4. zmoney

    zmoney Senior Member

    Joined:
    Apr 19, 2011
    Messages:
    814
    Likes Received:
    250
    Hmm thats weird. Mostly everyone runs firefox including myself. Version8.1 or something.

    IE puke lol..
     
  5. SexChips

    SexChips Junior Member

    Joined:
    Feb 1, 2010
    Messages:
    137
    Likes Received:
    60
    Opera 4 Life!
    It's been my favorite browser for many years now.
     
  6. markhenry121

    markhenry121 Elite Member

    Joined:
    Oct 14, 2011
    Messages:
    2,149
    Likes Received:
    239
    I have faced same issue with Firefox, if you will check in another browser means chrome that all button will seen. It is browser version problem.