1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Google issues with scrapebox

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by pascalito, Feb 11, 2015.

  1. pascalito

    pascalito Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    After searching for new proxies, I got about 30 google passed proxies (fast and medium) and when I tried to do footprint and harvesting, the result comes like:
    Google 0
    Yahoo 87
    Bing 20
    AOL 0

    Any idea why I don't get anything in Google? Do I have the correct setup in Scrapebox?
     
    Last edited: Feb 11, 2015
  2. FBGuru

    FBGuru Senior Member

    Joined:
    Sep 22, 2013
    Messages:
    928
    Likes Received:
    1,172
    Location:
    Personality Type : ESTP
    Make sure this box is checked :

    [​IMG]

    Test the proxies again in proxy scraper and see if it's banned.

    If you have just 30 google passed proxies, Goto Settings -> Adjust Maximum Connections and reduce the thread count for "Google Harvester" to 20.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. pascalito

    pascalito Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    FBGuru> I even got new Google passed proxies and tried them with your instruction still the same :( nothing in google
     
  4. FBGuru

    FBGuru Senior Member

    Joined:
    Sep 22, 2013
    Messages:
    928
    Likes Received:
    1,172
    Location:
    Personality Type : ESTP
  5. asap1

    asap1 BANNED BANNED

    Joined:
    Mar 25, 2013
    Messages:
    4,961
    Likes Received:
    3,185
    Guys my SBv2 is going crazy on me also.

    I used the harvester and it was going smooth 900 url/s and then I just started getting errors only.

    I tried simple searches with just keywords like "money" and still the same thing.

    No proxies are banned and all are going fast.

    It scrapped about 184k urls before this happened now no matter what I make SB scrape for i just get thousands of error and not 1 link.

    My scrapebox v1 still works perfect.
     
  6. FBGuru

    FBGuru Senior Member

    Joined:
    Sep 22, 2013
    Messages:
    928
    Likes Received:
    1,172
    Location:
    Personality Type : ESTP
    Fixed OP's problem and the Google harvester is running fine now with proxies.
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. ilim72

    ilim72 Regular Member

    Joined:
    Sep 2, 2010
    Messages:
    452
    Likes Received:
    230
    You will not get many with built in scrapper as everyone and their grannies use it, so most of the proxies are dead or blocked on arrival.