1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Google Chrome-BHW-Anyone Else?

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by Brainiac101, Aug 9, 2013.

  1. Brainiac101

    Brainiac101 Newbie

    Joined:
    Jun 15, 2013
    Messages:
    46
    Likes Received:
    22
    Occupation:
    Entrenepeur
    Location:
    UK
    Just curious. I have noticed over the past week that BHW has been having issues with displaying in Google chrome. Like now I was viewing in Chrome for the past hour or so and then all of a sudden I get a 400 Bad Request error. I then open on Firefox and everything is fine. I try clearing cache and cookies in chrome, still no luck.

    This has happened to me almost 8 times in the past week. Is anyone else experiencing something similar?
     
  2. W9go

    W9go Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    3,377
    Likes Received:
    632
    Gender:
    Male
    Occupation:
    chasing girls
    Location:
    chasing girls
    i did see another thread with chrome and problems like this.
    sugestion there ... use firefox ;)
     
  3. feliperce

    feliperce Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    60
    Likes Received:
    24
    Location:
    HUEHUE BR BR??
    Me too..
    400 Bad request error :(
     
  4. Skyebug77

    Skyebug77 Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Mar 22, 2012
    Messages:
    1,466
    Likes Received:
    1,012
    Occupation:
    Marketing
    Location:
    Portland,Or
    Same here. Wonder whats going on.
     
  5. myfault

    myfault Power Member

    Joined:
    Sep 21, 2012
    Messages:
    636
    Likes Received:
    121
    Working here on chrome.
     
  6. theadultsplayground

    theadultsplayground BANNED BANNED

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    1,202
    Likes Received:
    336
    Having this same issue on Chrome for Windows and Chrome for Mac OSX. Works fine in IE and Firefox but I prefer Chrome.
     
  7. leetchart

    leetchart Regular Member

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Messages:
    453
    Likes Received:
    108
    It works good here on chrome.
     
  8. Elbert

    Elbert BANNED BANNED

    Joined:
    Mar 24, 2013
    Messages:
    228
    Likes Received:
    61
    Yes it was giving me that same error message 400 bad or something like that as well but seems to be working fine today.
     
  9. -Jericho-

    -Jericho- Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,849
    Likes Received:
    1,704
    Location:
    Stalking My Ex-Wife
    Funny I get that in FF all the time. I end up switching to chrome or clear my cookies to get it to work again.

    I wonder if BHW has a cookie issue.
     
  10. Kingu Buraddorei

    Kingu Buraddorei Junior Member

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    151
    Likes Received:
    60
    I clear my cookies when I get that problem. Fixes it every time.
     
  11. ThreadKiller

    ThreadKiller Power Member

    Joined:
    Jan 31, 2012
    Messages:
    614
    Likes Received:
    303
    Location:
    London
    Concur with the previous guy. I deleted my cookies, then it was ok.
     
  12. masush300

    masush300 Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Messages:
    1,019
    Likes Received:
    333
    Occupation:
    Coding
    Location:
    Imagine Dragons
    Home Page:
    clear Bhw cookies ,You will be fine
    But you need to login ..
     
  13. blackst

    blackst Junior Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    162
    Likes Received:
    52
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Web Designer
    Location:
    Venezuela
    Same here. I need to delete cookies to get it back.
     
  14. amby19

    amby19 Newbie

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    20
    Likes Received:
    3
    Yeah same here , I also deleted cookies to get it working again.
     
  15. Asif WILSON Khan

    Asif WILSON Khan Executive VIP Premium Member

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    10,112
    Likes Received:
    28,546
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Fun Lovin' Criminal
    Location:
    London
    Home Page:
    Happening to me in FF, have to clear cookies then sign back in.
    Like you say, it's been happening over the past week or so.
     
  16. social1

    social1 Senior Member

    Joined:
    Oct 20, 2012
    Messages:
    954
    Likes Received:
    279
    Location:
    Sunny SoCal
    This happens to me in Firefox, IE and Chrome and it has only been happening for about 10 days or so. Anyone have any clue what it is? Does the staff know about it?
     
  17. tymillz

    tymillz Super Moderator Staff Member Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    1,043
    Likes Received:
    3,198
    Occupation:
    This
    Location:
    (215)The Hood(215)
    Try using Adblock-Plus
     
  18. rangerOH

    rangerOH Regular Member

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    248
    Likes Received:
    149
    Occupation:
    seriously?
    Location:
    Earth
    clear your cookies it is all u have to do
    i use FF and sometimes it happened, but not as often as chrome.
     
  19. tiyowan

    tiyowan Regular Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    250
    Likes Received:
    135
    Clear your cookies and your issue will be resolved. I experience this
    more in Chrome than in FF.
     
  20. xpresstechnologies

    xpresstechnologies Regular Member

    Joined:
    Dec 14, 2012
    Messages:
    336
    Likes Received:
    59
    Occupation:
    Businessman
    Hi,

    Run CC Cleaner,This Fixed My Problem.:)