1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Goog Webmasters shows no data for Link to Your Site?

Discussion in 'White Hat SEO' started by zxyyz, Apr 10, 2017.

  1. zxyyz

    zxyyz Newbie

    Joined:
    Jan 23, 2017
    Messages:
    20
    Likes Received:
    10
    Gender:
    Male
    I've had a site active for about six months that I had told Goog webmasters that it was a domain name change of another site I had for a year. In the Links to Your Site, I would see the links from other sites and, for a time, links from the old site to the new one.

    But since just a couple days ago, the report is showing no data. WTF?!? Should I be worried? Does this happen sometimes and resolve itself on its own or should I be doing something about this?

    Screen Shot 2017-04-10 at 4.12.15 PM.png
     
  2. onlineonly

    onlineonly Power Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    612
    Likes Received:
    287
    Location:
    online
    It's not just you, same for everyone. Will be back in a couple days I'm sure.
     
  3. bartosimpsonio

    bartosimpsonio Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Mar 21, 2013
    Messages:
    12,476
    Likes Received:
    11,181
    Occupation:
    CHEAP
    Location:
    DATASETS
    Home Page:
    Well for what it's worth all the data in GWT is stale for me, showing wrong numbers for everything.

    Worse: it seems to match SERPs. The nr of indexed pages for instance in some sites is the same in GWT and in SERPs.

    I think something is going on at Google. We may see another shakeup soon.

    Normally these anomalies on GWT seem to announce a storm coming. Fasten your seatbelts.
     
  4. zxyyz

    zxyyz Newbie

    Joined:
    Jan 23, 2017
    Messages:
    20
    Likes Received:
    10
    Gender:
    Male
    Yikes! Time to batten down the hatches. If my organic search traffic dropping 50% in the last few days is an indication of things to come -- this is going to be a hell of a storm.
     
  5. patriotnews

    patriotnews Senior Member

    Joined:
    Oct 25, 2015
    Messages:
    987
    Likes Received:
    560
    Location:
    under there
    I have a get with 7 sites in it, 1 has never had a link built to it, and has always been blank.
    3 are showing blank and 3 are showing the links. Of those 6, 3 are expired(1 not showing links, 2 showing links) and the other 3 were fresh domains registered(2 are 2-3yrs old, 1 is 6yrs old). Of those 6, all ranked within top 10 for their primary niche
    I can't find rhyme nor reason to why some are showing and some aren't.