1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FWizard Strange Error - Not adding friends with UK Made accounts

Discussion in 'FaceBook' started by thephantom69, May 17, 2010.

  1. thephantom69

    thephantom69 Newbie

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    Having a very strange problem here. ********** is not adding friends with any UK made accounts ...

    Have tested with newly created PVAs and a number of personal accounts (which have been alive and not been spammed ever ...) It's not an IP based problem , because our personal accounts were created from a variety of different cities...

    Every UK made account we have tried gives us 'failed adding friend' error message.

    The same accounts work in FBP however which is very strange.

    We have created profiles from proxies and they work fine....

    Any ideas? this is driving us crazy?!?!
     
  2. nirmar

    nirmar Regular Member

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    283
    Likes Received:
    108
    the problem is with your accounts only, its probably because the accounts are not set to u.s language. (Contact spud--1 , he will definately helps you)

    are you trying to login with US proxies to login UK accounts?
    are your proxies shared?
    if you r from UK, have UK accounts then you dont need any proxies, run only 1 thread.

    All my accounts are still alive ,

    - Non PVA accounts (No need of PVA)
    - Never used any proxies
    - run 1 thread only
    - sent 894 requests from 164 accounts(5-10 requests)
    - accepted 537 friends in total

    The proof are here

    Statistics : after 4 hrs
    [​IMG]


    Statistics : after 12 hrs

    [​IMG]

    Cost proof:

    - All accounts are non-pva
    - Decaptcher , available balance 7.578$ out of 10$

    [​IMG]
     
  3. thephantom69

    thephantom69 Newbie

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    1
    thanks for that.

    ********** support emailed us back with a reccommendation to change the language to English US - and that has worked - so anyone in the UK bear this in mind!
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. Achi3

    Achi3 Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks for this info, I was facing the same problem with French accounts.
     
  5. caldwellandy

    caldwellandy Newbie

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I have changed the language from English (UK) to English (US) but its still saying
    [07:59:48 04.06] 1: Adding 515112891
    [07:59:49 04.06] 1: Failed adding 515112891 on account *****1@*****.co.uk
    [07:59:49 04.06] 1: Sleeping for 13 seconds
    [07:59:51 04.06] : Stopped

    All the other features work fine and this is a great it of kit compared other other adders, just need to get the dam thing working! Thanks is advance

    Any other suggestions?
     
  6. caldwellandy

    caldwellandy Newbie

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Also, does anywhere have the latest 2.0 version?