1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Followliker disable problem

Discussion in 'Instagram' started by perssson, Jan 27, 2016.

  1. perssson

    perssson Newbie

    Joined:
    Dec 30, 2015
    Messages:
    45
    Likes Received:
    2
    Hello BHW.

    Everytime i add an account to FL it gets instant disabled or disabled after a couple of minutes.

    I have tried using - Squidproxies (private) - Proxmillion (private EU IG proxies)
    I have tried swapping FL from my laptop to a VPS (solidseo)
    I have tried 3 different PVA providers and also people gifted my accounts for testing.
    I have tried around 50 accounts in FL which got banned.
    The first 20 accounts survived around 7 days. But now they only survive minutes.
    The first 20 accounts probably got banned myself because i had to high settings.
    Now when i add accounts my settings are extremely low, 50-70 follow, 50-100 likes. with long delays.

    Status: I have tried using some accounts on Massplanners trial, and they work fine with medium settings. But when i set them into FL they get nearly instant disabled.
    I have 5 accounts running in FL which i created on my own IP. and i havnt had any problem with them yet.

    I really like the FL software and i think its better for using 100+ accounts. So thats why im not changing to Massplanner, and its expensive, when i already bought FL.

    I have contacted FL and they just wrote me that it wasnt their software there was the problem. So i hoped you could help me with what i can do different, for it to work.

    I hope you can help me find a solution to the problem.

    Here are the reasons they say could be the problem:
    1. If the account is new and you start following, unfollowing, commenting ... aggressively. Solution: Take things easy and slow, start with very low daily limit and high intervals/delays.

    2. If you use a blacklisted proxy/IP address to create accounts, instagram may delete any account created with it. Solution: Use fresh proxy/IP that has not been abused.

    3. If you create multiple accounts on the same phone, instagram will store the phone ID. Instagram will start deleting newly created accounts on that phone when you have successfully created certain number of accounts earlier. Solution: Use another phone to create your new accounts.

    4. If you create multiple accounts with the same proxy/IP, instagram will store the proxy/IP address. Instagram will start deleting newly created accounts on that proxy/IP when you have successfully created certain number of accounts earlier. Solution: Use another proxy/IP to create your new accounts.

    5. If you create an account on blacklisted apps or software such as BlueStack, Instagram will delete the account. Solution: Use a phone to create your account or you can buy account.

    6. If you add a blacklisted link/URL to your account's profile, Instagram may delete the account. They usually visit the link/URL to see if the webpage contains prohibited, illegal or banned content. Also, if you use the same link/URL on the profile of multiple accounts of yours, instagram may delete the newer accounts. Solution: Avoid linking your account to websites with prohibited, illegal or banned content. Also, don't use the same link/URL across multiple profiles.

    7. If your account is reported/flagged by other instagram users, Instagram may delete the account if the account is reported/flagged by multiple users. Solution: Avoid using offensive content on your profile which may encourage other instagram users to report/flag your account.

    8. Instagram is going commercial and they are trying to introduce their own advertising platform. Therefore, they are pruning their user base. The pruning system sometimes generate a false report that may make instagram delete accounts indiscriminately. Solution: If your account is deleted, you should contact instagram to reactivate the account.
     
  2. HoNeYBiRD

    HoNeYBiRD Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    6,952
    Likes Received:
    7,982
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Geographer, Tourism Manager
    Location:
    Ghosted
    i think you figured it out yourself pretty much, when saying that the accs which you created from your home ip are still alive while the others don't, so all those other accs, ips are no good what you tried so far

    when you purchase an account, you can't be sure:
    - what ip was used to create it
    - what phone number was used to verify it
    - how many accounts were created from the same ip
    - how many accounts were verified with the same number
    - what device was used to create the acc

    this all can mean a reason for ban in itself, plus when you put the acc into a different tool than what was used to create it, that's a different device (if you use FL, it will be a different device for sure, because with FL, you cannot create accs), you'll access the acc with a different ip than what was used to create it (which can be from a different country) and even if it's a virgin ip, ig can blacklist whole ranges, so even if the ip itself wasn't used before to create or access an acc, it still can be tainted

    it's trial and error until you find a provider whose accs are good and also a proxy provider whose proxies are good
     
  3. perssson

    perssson Newbie

    Joined:
    Dec 30, 2015
    Messages:
    45
    Likes Received:
    2
    You're right. Thats what a thought aswell.
    But, the accounts works perfect in Massplanner, and the provider makes accounts for others and the accounts work for them. So i guessed it might be some problem i make in FL.
     
  4. HoNeYBiRD

    HoNeYBiRD Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    6,952
    Likes Received:
    7,982
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Geographer, Tourism Manager
    Location:
    Ghosted
    it easily can be that those accs are made with MP, so when you put them into MP, you won't have any issues, however when you try to put them into a different device aka FL, issues occur
    it's among the reasons FL support and me too wrote about above