1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FollowerLike not unfollowing anymore [help]

Discussion in 'Instagram' started by xinga, Jun 20, 2016.

  1. xinga

    xinga Regular Member

    Joined:
    Apr 1, 2015
    Messages:
    354
    Likes Received:
    100
    For some reason, FollowerLike is not unfollowing anymore. Or rather it says it is unfollowing in the statistics, but when I check my account nothing has changed.

    I have not changed any settings in the past few days, so I am either experiencing a weird FL bug or maybe instagram changed something? Like through the webinterface, where u can only unfollow 7 in one go?

    Any help?
     
  2. rorro

    rorro Junior Member

    Joined:
    Nov 14, 2015
    Messages:
    149
    Likes Received:
    44
    It happens. Not sure about not being to unfollow but it happens to follow where activity log states that it is following but in fact it wasn't.

    It is a temp ban.
     
  3. VapeMonkey

    VapeMonkey Regular Member

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Messages:
    445
    Likes Received:
    166
    If you are sure that you're not blocked for unfollowing (test it on the app), do the following:

    Delete all scraped followings, set unfollow at 0 days and I'm sure it will go. Mine gets stuck sometimes as well (stats do register unfollows but its doing nothing) and this procedure will solve it.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. xinga

    xinga Regular Member

    Joined:
    Apr 1, 2015
    Messages:
    354
    Likes Received:
    100
    I am sure...unfollowed manually today via the app and everything worked like charm. Thx for the tip...will try later (don't want to unfollow more just now due to manual action).
     
  5. SupremeBeing

    SupremeBeing Regular Member

    Joined:
    Mar 3, 2016
    Messages:
    258
    Likes Received:
    74
    Location:
    ᵖᵃʳᵃᵈᶤˢᵉ
    Temp ban.. lol so much BS. :D when you have a ban, it will be shown in FL as an error. To solve the problem, you just have to delete the account and add it back up on FL, log in and set the settings. After that it will be working again. It's just a bug.