1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Facebook accounts problem with bots

Discussion in 'FaceBook' started by cicco12, May 6, 2010.

  1. cicco12

    cicco12 Newbie

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    Hey guys I have a big problem with some facebook accounts.
    I've created 3 Fb accounts so far (yeah i'm at the beginning) and with 2 of these accounts i cannot add friends with facebook blaster pro and with other friend adding bots. I really don't know the reason why.
    1 account has been flagged 2 times for adding too many friends manually and of course this doesnt work on FB blaster pro..
    A fresh account that ive created yesterday night doesnt work as well..

    have u ever experienced this kind of problem with your accounts?
    How can i create valid accounts that work well with bots?

    At the beginning i was thinkin of some computer related issues, but i have realized that with 1 account the bots work perfectly!( it's a 1week old account)

    What's wrong in your opinion?

    Please help me guys!

    thank you
     
  2. jaerehan

    jaerehan Elite Member

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    1,504
    Occupation:
    Time...Time is on my side..
    Location:
    EU
    finish the "getting started" screens, usually that causes problems with different bots
     
  3. cicco12

    cicco12 Newbie

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    what do u mean with getting started screens? I've added a pic for every profile and wrote some preferences..
     
  4. jaerehan

    jaerehan Elite Member

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    1,504
    Occupation:
    Time...Time is on my side..
    Location:
    EU
    those that you see first when you log in after creating an account. Getting Started, add friends that you may know, school, employment, interests that fb offer etc, you can skip it one by one or fill it, or continue ...
     
  5. cicco12

    cicco12 Newbie

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    I've done it all the time..but that's not the problem..Maybe when you create an account you gotta wait at least 1 or 2 days to send friend requests..
    I only know that the only account of mine that works..slept for 2 days after creating it..

    what do ya think?
     
  6. jaerehan

    jaerehan Elite Member

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Messages:
    1,500
    Likes Received:
    1,504
    Occupation:
    Time...Time is on my side..
    Location:
    EU
    no idea, that was the only that i could think of, other then that maybe proxy problem, timing out or some kind of restriction...
     
  7. cicco12

    cicco12 Newbie

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    I'm not using proxies, just my ip..
    that's weird that i'm the only one who got this problem..
     
  8. saylar1988

    saylar1988 Junior Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    106
    Likes Received:
    25
    Occupation:
    Student
    Location:
    Between france and fb
    All that i can tell you is that you can start adding friends as soon as your account is created. So the problem is not here....
     
  9. erridkz

    erridkz Newbie

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have this issue with ********** and the problem is that when sending a friend request it asks for a captcha and so the bot fails. The only way it will go away is if I verify a cellphone # so other than that idk. maybe it'll go away in a couple days idk I'm new to this too.
     
  10. Money Man

    Money Man Elite Member

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    1,698
    Likes Received:
    751
    Occupation:
    Internet Marketer, Advertisement, Programmer, SEO
    I have had this problem with brand new accounts and **********. Hopefully they can add a feature that will take care of the "Getting Started" steps.
     
  11. cicco12

    cicco12 Newbie

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    My problem is not "getting started steps"...i dont know what is the problem..
     
  12. JohnCris

    JohnCris Registered Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    2
    I think this problem with new accounts. So you can start adding friends as soon as your account created.
     
  13. hitman247

    hitman247 Executive VIP Premium Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    738
    Likes Received:
    1,851
    Occupation:
    Full Time IM
    Location:
    Your Six O'clock
    Home Page:
    I had the same problem...solution: Using Lively's Friend Adder Pro to go thru and check them and add a few friends. Then you can run them thru **********.
     
    • Thanks Thanks x 3
  14. Kethy

    Kethy Elite Member

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,815
    Likes Received:
    169
    Home Page:
    You can start adding friends as soon as the account is created. It may be the captchas problem, as they are newly created and not phone verified. You can get some phone verified accounts to bypass captchas, IMHO.:)

    Sincerely,

    Jack in Lively Facebook 24*7 Support Team
     
  15. cicco12

    cicco12 Newbie

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    it's not the captchas..coz when i try to add friends with facebook blaster pro I write them manually and the program get stuck there..
    today i have created another account..same problem!
    on 5 accounts only 1 works with all the bots like Fb blaster pro and friend adder pro
     
    Last edited: May 11, 2010
  16. borg

    borg Guest

    try with another bot, u can get a trial version of lively's one and u might b able to see where the problem lies
     
    • Thanks Thanks x 1
  17. cicco12

    cicco12 Newbie

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    i tried the lively's one and i got the same problem...there's something wrong with the accounts i create and i can't figure out what is!