1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Enhanceviews problem

Discussion in 'YouTube' started by duzkerotzki, Mar 30, 2011.

  1. duzkerotzki

    duzkerotzki Regular Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    405
    Likes Received:
    308
    Occupation:
    student
    Location:
    somewhere in europe
    Yo i got a problem with enhanceviews for a few days now.
    If i want to redeem comments, then just nothing appears. I click on redeem comments and there's just a white site, nothing is loaded.

    I thought its maybe cause of firefox 4 but at internet explorer i get the same result.

    Any ideas?
     
  2. MikeBuyco

    MikeBuyco Regular Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    255
    Likes Received:
    35
    Occupation:
    IT
    Location:
    Philippines
    Home Page:
    I'm having the same problems also. I can't redeem or earn free credits via auto comments and likes. My gig is in trouble in fiverr. :(
     
  3. izSpK

    izSpK BANNED BANNED

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    1,546
    Likes Received:
    1,666
    Is this perhaps the EnhanceViews forum? Don't think so. Go to their forum... how should we know how to fix that unless their admins is on this site as well, and active?
     
  4. duzkerotzki

    duzkerotzki Regular Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    405
    Likes Received:
    308
    Occupation:
    student
    Location:
    somewhere in europe
    Well, maybe it was really a browser problem. I think you dont like me, do you? <.<
     
  5. johandr

    johandr Regular Member

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Messages:
    485
    Likes Received:
    403
    Occupation:
    Internet Marketing
    Location:
    Netherlands
    jup

    i have it too...
    i hope they start noticing it soon, and fixing it!
     
  6. onizuka

    onizuka Regular Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    278
    Likes Received:
    32
    Yeah been that way for a while and forums down too. Would be nice if they put a update message on the main page or something.
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. MikeBuyco

    MikeBuyco Regular Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    255
    Likes Received:
    35
    Occupation:
    IT
    Location:
    Philippines
    Home Page:
    The comments and likes are back but it's running a little slower than before.
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. duzkerotzki

    duzkerotzki Regular Member

    Joined:
    Apr 18, 2009
    Messages:
    405
    Likes Received:
    308
    Occupation:
    student
    Location:
    somewhere in europe
    Yes, i noticed that too. But anyways, its good to have them back!!
     
  9. onizuka

    onizuka Regular Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    278
    Likes Received:
    32
    Nice to have EH back
     
  10. abaex

    abaex Newbie

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Home Page:
    WTF I wasn't active for a while there...I just went into the forum and was attacked by some maleware thing.

    Do you have the same problem?

    I totally need to change to Tubetoolbox.
     
  11. onizuka

    onizuka Regular Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    278
    Likes Received:
    32
    Well everything was back but comments/like is down at the moment. Also autowatcher is pretty much useless due to one bad naruto video that keeps hanging up the system. Plenty of posts about all this in the EV forums so its not just you. I'd wait a few days and maybe next week the bugs will be worked out.
     
  12. MikeBuyco

    MikeBuyco Regular Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    255
    Likes Received:
    35
    Occupation:
    IT
    Location:
    Philippines
    Home Page:
    Enhanceviews reedem is down again. Here is from the news from the official site:

    ---- Recent Errors and Bugs ----

    Due to increased traffic from the site, YouTube quota restrictions are preventing us from getting video data. As a result, loading video information when you redeem views, comments, etc. is failing. We are currently working on a patch to address this and hope to have everything back up shortly. Thanks for your patience.

    :(
     
  13. abaex

    abaex Newbie

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    Home Page:
    So it's no real maleware attack in the forums?


    YouTube blocks EV hum?
    I guess I need to give another idea to the EV-Team. XD