Did I mess up my GSA campaign already?

superslikuzi

Junior Member
Feb 21, 2010
173
54
So I've been doing tons of research on GSA and finally got around to starting my campaign today. I'm using about 45 Private proxies and I set my threads to 100 (I think this might have been too much lol)
The campaign is for a tier 2 site, and its just some blog comments, php exploits, image comments, guestbook, etc. small stuff that doesn't require alot of content.

When I started the campaign things took off(literally) and I had about 60 verified links within a few minutes. Then all of a sudden things slowed down and on the log I saw alot of (failed proxy (x3x.x52.0x.1.) - http://www.xxxxx) and it went down to literally 1 thread and things seemed to die down. This was only after about 6 or 7 minutes. I'm not sure about the cause, maybe I burned out my proxies? Was it too many threads or is this normal?

Also does anyone know what "already parsed" and "no engine matches" mean in the log down below?

Thanks!
 
Are you also using the private proxies for scraping/searching? Because if so then 100 threads for 45 private proxies might indeed be too high.
 
yes I think I private for search engines so is that where my problem is?

Using private proxies for search engines will get them banned pretty quickly if you use too many threads. But most of the times this ban is only temporary I believe, I think it lasts for 24 or 48 hours.
 
Using private proxies for search engines will get them banned pretty quickly if you use too many threads. But most of the times this ban is only temporary I believe, I think it lasts for 24 or 48 hours.

ah well that is a bit more relieving. I thought I'd have to shell out another $50+ for some new proxies
 
45 proxies and 100 threads? If they are really private, you should have no problems setting it to 250 threads.
 
45 proxies and 100 threads? If they are really private, you should have no problems setting it to 250 threads.

I'm using myprivateproxy coupled with squid proxies and this is my first time so I'm still trying to get the hang of the program.
But yea the only reason I bought them private and not semi-dedicated was to run more threads.

Maybe something in my settings is causing the download failures? If I post screenshots would you be able to help?
 
First check your proxies manually, do they work.
I think issue is with them, so contact proxy company and ask for replacement.
You can check proxies inside GSA proxy tab.
 
First check your proxies manually, do they work.
I think issue is with them, so contact proxy company and ask for replacement.
You can check proxies inside GSA proxy tab.


yea i always test them against google search before I ever start, and they all passed.
That is why this is so weird to me
 
You need to increase the "CUstom time to wait between search queries" to help you from your proxies get banned
 
Back
Top
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features and essential functions on BlackHatWorld and other forums. These functions are unrelated to ads, such as internal links and images. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock