1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Content Lock Pro V2 Not working anymore!? URGENT HELP NEEDED

Discussion in 'CPA' started by jake042, Oct 7, 2014.

  1. jake042

    jake042 Regular Member

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Messages:
    310
    Likes Received:
    93
    Hiya guys,

    Are you encoutering problems with CLP? Because my lockers are not popping up anymore. Nothing happens when clicking on a button or accesing the page. What is the problem? I just happened today and I am losing money! I already sent them an e-mail but no reply yet.

    Any help is appreciated.

    Cheers,
    Jake042
     
  2. jake042

    jake042 Regular Member

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Messages:
    310
    Likes Received:
    93
    Seems like this problem is only appearing on FireFox. Never had any issues before on FireFox till now. Downloaded some older versions and they got the same problem.
    Anything else experiencing the same problem?
     
  3. Apricot

    Apricot Administrator Staff Member Moderator

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    11,970
    Likes Received:
    6,473
    Gender:
    Female
    Occupation:
    BHW Moderator
    Location:
    London
    Home Page:
    Make sure there are no extensions blocking it. maybe try safe mode or something in FF.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. jake042

    jake042 Regular Member

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Messages:
    310
    Likes Received:
    93

    Thank you for your reply. I started in safe mode and it worked. Completely forgot about addblocker because I never had any problems before. Seems like that was causing the issue. Sadly as I never had any problems with that before which will maybe lead to a loss of conversions.

    Does anyone know how to fix this?
     
    Last edited: Oct 7, 2014