1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Concerned!

Discussion in 'White Hat SEO' started by Jaffster, Nov 10, 2012.

  1. Jaffster

    Jaffster Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    3
    Hi all,

    My domain isn't new but I moved hosts and changed my site around a month ago.

    Webmaster tools was ok - it's been showing my activity and up until yesterday was telling me that I had '482 sites' linking to my website on the 'Traffic > Links to your site' page. I've been doing quite a bit of SEO and backlinking and then yesterday I logged on and it said 'Total Links: No data available'.

    I'm concerned.... should I be? Or does this happen from time to time?

    Cheers,
     
  2. bigali

    bigali Newbie

    Joined:
    Jul 16, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    Occupation:
    SEO & SEM
    Location:
    Istanbul
    I think its simple problem, google may update it some days later.
     
  3. Tangy

    Tangy Regular Member

    Joined:
    Jul 31, 2012
    Messages:
    233
    Likes Received:
    82
    Location:
    Vancouver
    Do you have a XML sitemap for your website? If so, resubmit it in Webmaster Tools and everything will be reindexed.

    I wouldn't worry too much about this, but that is the only step you need to take to fix it.
     
  4. radarsurge

    radarsurge Regular Member Premium Member

    Joined:
    Mar 21, 2012
    Messages:
    491
    Likes Received:
    141
    Location:
    The Windy City
    1 - resubmit sitemap
    2 - double check to see if you haven't accidentally deleted your analytics tracking code... I've done it before!
     
  5. RankGeek

    RankGeek Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    958
    Likes Received:
    124
    Occupation:
    Entrepreneur
    Location:
    Near the Sea
    Home Page:
    Just take a day off, mate. You'll have them all back tomorrow :)