1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Comment Function Not Working for FL

Discussion in 'Instagram' started by theboychild, Sep 6, 2015.

  1. theboychild

    theboychild Newbie

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    New York, NY
    Hi all! I'm new to the forum and just purchased FL to gain exposure for my blog. I am doing the trial and error method for my settings and currently using the like/comment function for now. The 'Comment' function is not working. Also, when I run the like function along with the comments, it does not run at the same time. I have attached the photos for everyone to see if the settings are fine.

    Insights are much appreciated. Thank you so much! :)


    Screen Shot 2015-09-06 at 12.32.58 PM.png Screen Shot 2015-09-06 at 12.33.10 PM.png Screen Shot 2015-09-06 at 12.33.22 PM.png Screen Shot 2015-09-06 at 12.33.28 PM.png Screen Shot 2015-09-06 at 12.33.36 PM.png

    My comment activity has not gained for the past couple of hours:

    Screen Shot 2015-09-06 at 12.46.22 PM.png
     
    Last edited: Sep 6, 2015
  2. EatSleepSEO

    EatSleepSEO BANNED BANNED

    Joined:
    Jul 26, 2015
    Messages:
    523
    Likes Received:
    376
    http://www.followliker.com/support.html

    The comment feature stopped working for me a couple of weeks ago, wasn't really worried about it though as for some reason (In my niche), I receive more engagement from liking/following.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. theboychild

    theboychild Newbie

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    New York, NY
    Hi! Thank you for your response. Yes, that's true! The comment/liking feature definitely attracts more/real followers rather than just following them continuously. Yes, you gain a lot of followers but that does not mean they will be active likers. I have addressed this issue with the FL tech support team and sent them all the screenshots as requested. Here's the issue I am receiving: Screen Shot 2015-09-06 at 12.41.20 PM.jpg

    Hopefully we get this resolved soon! :)
     
  4. duceduc

    duceduc Supreme Member

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    282
    For your 'scrape photo settings', try leaving out the '#' and add just the word. I think it works both ways, but I never use the '#'.
    You really should beef up your comments. It's too simply. Learn spintax and add longer sentences.
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. Paper-Boy

    Paper-Boy Elite Member

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    5,118
    Likes Received:
    1,825
    Trial and error method is a good way to find the highest settings you can use and the right amount to avoid bans. I usually set a side multiple accounts for the former.
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. bartosimpsonio

    bartosimpsonio Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Mar 21, 2013
    Messages:
    12,489
    Likes Received:
    11,190
    Occupation:
    CHEAP
    Location:
    DATASETS
    Home Page:
    Prolly the 3rd thread about it.

    It's a bug. A known bug and the latest update does not work.
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. theboychild

    theboychild Newbie

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    New York, NY

    Thanks for the insight! Do you think my settings are ok?
     
  8. duceduc

    duceduc Supreme Member

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    282
    That is not how the bot works. It runs one function at a time and moves on to the next when done. Then, it will continue the cycle again until it reaches it's time.
     
  9. theboychild

    theboychild Newbie

    Joined:
    Sep 5, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    New York, NY
    Yeah, I noticed that. Although when I try to use the comment function only it doesn't do its job. My comment activity is really low. I've contacted FL tech support and followed their instructions (unchecking scrape user photo and limiting my comment limit from 2-5. Any idea how to adjust the settings to make it work? Thank you!