1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't upload video on youtube anymore. unknown error..?

Discussion in 'YouTube' started by ciaozz, Aug 24, 2010.

  1. ciaozz

    ciaozz Junior Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    130
    Likes Received:
    27
    Can't upload videos on youtube, message comes up "upload uncompleted because of unknown error". whats going on with youtube now..? anyone has this problem lately..?
     
  2. krzysiekz

    krzysiekz Senior Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Messages:
    953
    Likes Received:
    578
    How are you uploading? Via the YouTube website, or through other programs like YouTube advertiser or TubeMogul?

    If it is on the website, I would have thought that it gives you some more info on why it is having an error. If you are using a program to upload though, the errors they give are not always very specific, and even when I am uploading videos sometimes and get an error, it is hard to tell what the problem is.

    Generally, I find that my errors stem from:

    - My tags being too long or having too many tags. Try to cut the tags down, maybe even put just one tag, see if it uploads and if it does, add more tags.

    - TItle might be inappropriate, containg words like "sexy" or "porn" sometimes results in my getting errors when uploading.

    Hope this helps!
     
  3. dmarkers

    dmarkers Newbie

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    On the right hand side it said upload in hd or something like that. click that link and it will ask if you really want to run it.

    then use that uploader. It worked for me
     
  4. lostboy_1

    lostboy_1 Registered Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    55
    Likes Received:
    49
    happens to me only in firefox...but thats very rare...in that case i use another browser...
     
  5. ciaozz

    ciaozz Junior Member

    Joined:
    Apr 17, 2008
    Messages:
    130
    Likes Received:
    27
    yes it is strange.. it is happening only in firefox, and i can do it with navigator or other browsers.. and was working with firefox ok till yesterday..