1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't access BHW with Chrome- 400 error message

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by sparkster, Aug 1, 2013.

  1. sparkster

    sparkster Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2013
    Messages:
    52
    Likes Received:
    8
    Location:
    The South
    Starting earlier today, whenever I try access the page with Chrome I get "400 Bad Request" and under this "nginx". I'm able to access with IE. Any ideas of the problem?
     
  2. Technofreak83

    Technofreak83 Newbie

    Joined:
    May 30, 2013
    Messages:
    45
    Likes Received:
    19
    Occupation:
    I'm a college student
    Location:
    U.S.A
    this has happened to me before and has happened again just now.
    clearing cache memory and cookies solves the problem
     
  3. youssfy

    youssfy Senior Member

    Joined:
    Sep 8, 2011
    Messages:
    868
    Likes Received:
    557
    Occupation:
    Student
    Location:
    Incredible !ndia
    Same here

    Cleared Cache,etc but still unable to access BHW.
     
  4. TheArticleMan

    TheArticleMan Power Member

    Joined:
    Aug 18, 2011
    Messages:
    588
    Likes Received:
    297
    Occupation:
    Writing
    Location:
    London - UK
    I've had this for a few days too.

    Like stated above, once I removed cookies and cache it works again.

    Not sure why this happens though.
     
  5. Technofreak83

    Technofreak83 Newbie

    Joined:
    May 30, 2013
    Messages:
    45
    Likes Received:
    19
    Occupation:
    I'm a college student
    Location:
    U.S.A
    did you clear cookies too?

    it works for me
     
  6. qrazy

    qrazy Senior Member

    Joined:
    Mar 19, 2012
    Messages:
    1,115
    Likes Received:
    1,721
    Location:
    Banana Republic
    I had this similar problem few days ago. And it happened only with Firefox. Just restarting the browser solved the problem.
     
  7. sparkster

    sparkster Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2013
    Messages:
    52
    Likes Received:
    8
    Location:
    The South
    Cleaning cache and cookies worked! Thanks guys...I hated using IE.
     
  8. bertbaby

    bertbaby Elite Member

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    2,019
    Likes Received:
    1,501
    Occupation:
    Product marketing
    Location:
    USA
    Home Page:
    Actually this happened to me in Firefox as well and clearing the cache did the trick.
     
  9. cooltoad

    cooltoad Senior Member

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    934
    Likes Received:
    552
    Occupation:
    None of your business
    Location:
    On Vacation
    Works just fine on my Chrome.
     
  10. HeRBaR

    HeRBaR Supreme Member

    Joined:
    Aug 15, 2011
    Messages:
    1,216
    Likes Received:
    982
    Occupation:
    Sleeping
    Location:
    localhost
    Home Page:
    I have the same problem, I opened even a thread today earlier.
    But clearing everything, doesn't always solve the problem for me.
    Sometimes it does, but even in this case after 2-3 hours it will happen again the same problem.
    But mostly of the times even that I clear everything, cookies cache, I still cant access the forum.
    I have to access it through anonymouse. Like this, it is annoying and slow as hell, but what to do :S
     
  11. Goal Line Technology

    Goal Line Technology Senior Member

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    929
    Likes Received:
    2,158
    The Owner has an updated post about this a few days ago....
    BHW has been upgraded and during this time members may experience
    slow, or strange or not able to log in etc... with all sorts of errors,
    clearing cache helps in the short term yes, but it will all be better in time :)
    Now you know lol :)
     
    • Thanks Thanks x 1
  12. psychosimo

    psychosimo Regular Member

    Joined:
    Oct 14, 2012
    Messages:
    420
    Likes Received:
    145
    Gender:
    Male
    i had the same problem yesterday , i thought it was a problem with my internet connection but when i tried to enter the website on a new incognito window it worked just fine so i tried clearing the cache and cookies which solved the problem !! :)
     
  13. PandaDomo

    PandaDomo Senior Member

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    450
    Yeah, I had this issue for the last few days.

    Just clear the cache/cookies and you should be fine.

    However, it seems that this issue has spread to my FireFox browser as well -_-
     
  14. armansto

    armansto Regular Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    241
    Likes Received:
    47
    Occupation:
    A businessman is the only man who is forever apolo
    Location:
    under the sky
    Home Page:
    dunno why,
    Its happen to me always and when i clear cookies its good to use!
     
  15. seoways

    seoways Jr. VIP Jr. VIP UnGagged Attendee

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    5,079
    Likes Received:
    783
    Gender:
    Male
    Location:
    MILKYWAY ;)
    it happened me for second time.. using chrome.. works fine only after removing cookies..
     
  16. brandama

    brandama Registered Member

    Joined:
    May 24, 2012
    Messages:
    59
    Likes Received:
    10
    Occupation:
    Entrepreneur
    Location:
    California
    Home Page:
    Yeah, just happened to me also. As stated previously clearing the browser history solves the problem.
     
  17. kaylanewett

    kaylanewett Power Member

    Joined:
    Jun 8, 2013
    Messages:
    611
    Likes Received:
    548
    Location:
    NYC
    It's happening to everyone. I don't know what the deal is. Hopefully they fix it soon. Maybe just using Incognito will work and disable cookies.
     
  18. LaLore

    LaLore Regular Member

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    338
    Likes Received:
    232
    Occupation:
    Mind Meld Curator of all sorts of Shitz
    Location:
    On Drury Lane, next door to the Muffin Man
    It happens to me using incognito too.
     
  19. alessandro_gm

    alessandro_gm Newbie

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    22
    Likes Received:
    3
    Today I'm unable to access the forum through any Web browser, unless I change my IP. Very strange =/