Blackhat Codebreaker Problem

Discussion in 'CPA' started by someguy111, Dec 31, 2009.

  1. someguy111

    someguy111 Newbie

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Some of the videos on my site are appearing over the BHCB gateway. CPAL3ad's gateway works fine and appears over any of the videos I've tried. How can I fix this?

    Thanks
     
  2. Lukedell

    Lukedell Junior Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    132
    Likes Received:
    70
    There seems to be a lot of people having problems with BHCB. You never hear anyone having a problem with wp guardian.
     
  3. someguy111

    someguy111 Newbie

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Well I haven't tried WP Guardian yet, and I don't know if it would have the same problem too. Does someone know how to fix this?

    Thanks
     
  4. mil0x

    mil0x Power Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    702
    Likes Received:
    643
    Occupation:
    ??
    Location:
    Somewhere on the net..
    Add wmode=''transparent'' and name="wmode'' to the embedding code ;)
     
  5. someguy111

    someguy111 Newbie

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I think I've tried that. Doesn't that make the video invisible when the page loads? I don't really want that to happen.
     
  6. muaythaiguy

    muaythaiguy Registered Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    55
    Likes Received:
    7
    I'm having this same problem..
    I don't want the video to be invisable, nor do I want it to appear OVER the gateway ..
    Which member owns this script?
    I contacted support but I'm not getting a reply..