1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Blackhat Codebreaker Help Please!

Discussion in 'CPA' started by Hellfire, Oct 6, 2009.

  1. Hellfire

    Hellfire Regular Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    241
    Likes Received:
    150
    Occupation:
    Student
    Location:
    Norway
    Hello,

    I have just configured Blackhat Codebreaker for one of my sites. I am 100% sure that evything is as it should be because I tested it on a WAMP server and everything worked.

    But now that I have uploaded it to the server I can't get the offer to show. The box pop ups and everything, but there are no offers in the list. I have tried everything from CHMODing the files, reuploading, testing on WAMP (where it works). It seems like "Lock.js" doesn't call on "links.txt" and shows it... Does anybody have a solution?

    ~Hellfire
     
  2. Hellfire

    Hellfire Regular Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    241
    Likes Received:
    150
    Occupation:
    Student
    Location:
    Norway
    Noone?
     
  3. cyklotrial

    cyklotrial Regular Member

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    248
    Likes Received:
    82
    Location:
    Wonderland
    check path's for script and links.txt file
     
  4. Hellfire

    Hellfire Regular Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    241
    Likes Received:
    150
    Occupation:
    Student
    Location:
    Norway
    That's the problem. It's no path to links.txt, but it still works in WAMP. It's wierd... I wish I knew Javascript :p
     
  5. cyklotrial

    cyklotrial Regular Member

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    248
    Likes Received:
    82
    Location:
    Wonderland
    shot me PM with website adress - i'll help you set up it corectly
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. residnt

    residnt Registered Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    3
    This should be an easy one. Make sure that the link.txt is in the root folder of the breaker script and everything should be fine. Also make sure you check the link.txt file to make sure you didn't accidentially mess up the formatting. If should be something like this

    Code:
    Text line
    Affiliate link
    Text line
    Affiliate link
    *********
    fallback url
    *********
    
    Make sure that there are no extra lines below the last stars as well as above them.

    residnt
     
  7. Hellfire

    Hellfire Regular Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    241
    Likes Received:
    150
    Occupation:
    Student
    Location:
    Norway
    Ok, Cyklotrial here found the issue and it seems pretty simple. I have a blank links.txt file. This may seem easy to fix, but in the last 5 minuts it has given me a headache.

    No matter how I get the links.txt there it gets formated before it's uploaded!
     
  8. cyklotrial

    cyklotrial Regular Member

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    248
    Likes Received:
    82
    Location:
    Wonderland
    it was server issue :) and now everything should work fine :D
     
  9. pr3ttyNp1nk

    pr3ttyNp1nk Newbie

    Joined:
    Jun 17, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    2
    I had the same issue with 000webhost, I switched to 000space and the issue was solved.
     
  10. Hellfire

    Hellfire Regular Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    241
    Likes Received:
    150
    Occupation:
    Student
    Location:
    Norway
    it all works thanks to cyklotrial! Damn you 000webhost who doesn't like txt ffiles -.-