1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BHW forum glitch

Discussion in 'Forum Suggestions & Feedback' started by maineyak, May 31, 2008.

  1. maineyak

    maineyak Power Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    600
    Likes Received:
    555
    If I go to http://blackhatworld.com/blackhat-seo/, it says I'm not logged in, but when I go to a forum, I AM logged in. I get it with Firefox and IE, so It's not on my end.
    Just a heads up to admin
     
  2. HaRRo

    HaRRo Elite Member

    Joined:
    Oct 29, 2005
    Messages:
    2,676
    Likes Received:
    13,447
    Occupation:
    Self Employed
    Location:
    Miami, FL
    Does it work with the www. ?
     
  3. maineyak

    maineyak Power Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    600
    Likes Received:
    555
    Funny, now it's working in both IE and firefox. Maybe my puter is hittin' the crack pipe...
     
  4. lazysurfer

    lazysurfer Junior Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    121
    Likes Received:
    124
    Gender:
    Male
    Occupation:
    BlackHat marketer
    It does the same to me???
     
  5. oldenstylehats

    oldenstylehats Elite Member Premium Member

    Joined:
    Apr 10, 2008
    Messages:
    1,893
    Likes Received:
    1,196
    It must have been something else, because that is the same directory you're directed to if you click "Main Forums" from the side menu. I have it bookmarked, in fact.
     
  6. WINNA36

    WINNA36 BANNED BANNED

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    113
    Likes Received:
    58
    iv done the same this.. everytime i log on i have to clicknew posts and go from there... its annoying.. im changing my bookmark now infact!
     
  7. trophaeum

    trophaeum Senior Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    1,189
    Likes Received:
    706
    there is a 301 in place... odd, at least there was, ill add it to my checklist for today for bhw