1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BHCB Multiple Website Question

Discussion in 'CPA' started by sypherblade, Apr 25, 2010.

  1. sypherblade

    sypherblade Junior Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    149
    Likes Received:
    200
    Occupation:
    Operations Manager
    Location:
    California
    So I have BHCB and I just put it on my second website. Here is the problem I have: The same offer text is appearing on the second website from the first.
    First website:

    Iphone Offer
    cpa link to iphone
    Cell Phone offer
    cpa link to cell offer
    survey offer
    cpa link to survey offer

    Second Website:
    Iphone offer <---- Want this text to be Biz opp)(example)
    correct cpa link to biz opp
    Cell Phone Offer <------ Want this to be zip submit)
    correct cpa link to zip submit
    Survey offer <------- Want this to be whatever)
    correct cpa link to whatever

    The problem I have is the cpa links all work, and they all take you to the right place, but the text of the link is not correct and taking the text from my first website. I even changed the text of my first website and it took affect, but nothing happened to my second website! I just won't let go of the text links. I don't want it to say Iphone offer when it sends you to a biz opp. Can anyone help me with this?
     
  2. kimkils

    kimkils Power Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    663
    Likes Received:
    225
    Edit links.txt ?
     
  3. sypherblade

    sypherblade Junior Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    149
    Likes Received:
    200
    Occupation:
    Operations Manager
    Location:
    California
    You would think right? I edited that file so many times in hope to fix it but then nothing. I just can't understand why it worked for the first site and not my second.
    Posted via Mobile Device
     
  4. kimkils

    kimkils Power Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    663
    Likes Received:
    225
    I think i've had the same problem... All i can suggest is look through every php file and find a reference to the original domain. There must be one somewhere :)