BHCB help, V3 not working in wordpress

Discussion in 'Making Money' started by RRamirez, Nov 13, 2009.

  1. RRamirez

    RRamirez Junior Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    109
    Likes Received:
    30
    For some strange reason
    i cannot get this working in wordpress at all

    i uploaded everything properly and setup everything like in the readme but the content lock REFUSES to show. I have logged out an cleared cookies but no content lock.

    i setup header properly and changed lock.js exactly like it said but still nothing

    can someone help me please?
     
  2. Weberster

    Weberster BANNED BANNED

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    142
    Likes Received:
    121
    I don't know how to solve your problem, but I do know that you should fetch Wordpress Guardian. It's available at a good price and the owner of it is one of the most trusted members on the board, not to mention a moderator. It just seems to fit your current situation better :)
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. jh0ny90

    jh0ny90 Regular Member

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    227
    Likes Received:
    38
    i had the same problem at the beginning but i got it to work. Which folder did you uploaded the files at?
     
  4. RRamirez

    RRamirez Junior Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    109
    Likes Received:
    30
    i created a folder called bhcb and installed the files from the codebreakerscript folder
    and then followed the stuff in the readme
    but no matter what i do it refuses to work
     
  5. the450man

    the450man Junior Member

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    198
    Likes Received:
    62
    did u place the script code in your html?
     
  6. RRamirez

    RRamirez Junior Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    109
    Likes Received:
    30
    yes i did
    i put it int o a custom header using a plugin called "add your own headers" as stated in the readme
     
  7. KHMNTCPR8

    KHMNTCPR8 Regular Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    358
    Likes Received:
    134
    try placing it in the normal header file(s)
     
  8. RRamirez

    RRamirez Junior Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    109
    Likes Received:
    30
    i did that too and its not working, i am at my wits end with this plugin
     
  9. oldenstylehats

    oldenstylehats Elite Member Premium Member

    Joined:
    Apr 10, 2008
    Messages:
    1,892
    Likes Received:
    1,196
    PM me a link to your site. I'll see if I can spot anything obvious.
     
  10. icepay

    icepay Junior Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    123
    Likes Received:
    19
    Try to reduce the size of the content box. If I set the size large then it doesnt shows up.