1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Autoblog with WP Robot

Discussion in 'Blogging' started by staycoolmen2006, Oct 17, 2010.

  1. staycoolmen2006

    staycoolmen2006 Regular Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    345
    Likes Received:
    147
    Home Page:
    I have just started my new autoblog but having some problem using wp robot... what to option in the default template since article template is default but whenever i click post now it only posts articles no video or images, i would like to post youtube videos, images, articles, ebay, cb and amazon all together but dont know how.. if anyone using wp robot please help...:eek::eek::eek:
     
  2. zansen

    zansen Newbie

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I guess ,maybe it's because your hosting
     
  3. staycoolmen2006

    staycoolmen2006 Regular Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    345
    Likes Received:
    147
    Home Page:
    please elaborate....:confused::confused:
     
  4. ruworth

    ruworth BANNED BANNED

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    71
    What version of WP are you using? i personally have stuck with 2.0 its the best one in my mind.
     
  5. ┼blackrat┼

    ┼blackrat┼ Senior Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    899
    Likes Received:
    729
    Location:
    Sewer
    on wpr3 you go to the campaign settings - add new template with - (choose template, youtube, clickbank, articles...) and click add. Choose the percentage that you want that templae to be posted. set up last settings, create campaign and post away.
     
  6. staycoolmen2006

    staycoolmen2006 Regular Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    345
    Likes Received:
    147
    Home Page:
    thnx buddy.. now i understood how to add different modules to one campaign....:drinking8:drinking8:drinking8
     
  7. staycoolmen2006

    staycoolmen2006 Regular Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    345
    Likes Received:
    147
    Home Page:
    i m having one more prob that whenever i post videos from youtube my all sidebar widgets goes at the bottom...:( please help me on this...