1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Autoblog Problem.someone pls help!

Discussion in 'Blogging' started by thesmashge, Jun 22, 2010.

  1. thesmashge

    thesmashge Power Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    520
    Likes Received:
    519
    I use WProbot's RSS module to create posts from Rss feeds of other sites.

    At the end of each posts there is a link to the source website.

    Is there any way to remove them?since i don't want to lose visitors who go back to their sites.....

    There is a setting to "Replace keywords" in wprobot.but it is not doing the job....

    Any other way to do this...Any plugins available....

    Answers will be properly repped and thanked.
     
  2. faceporn

    faceporn Newbie

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    7
    Occupation:
    freelance web development
    simply go to wp-robot options and leave only {content} in
    RSS Options -> Post Template
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. thesmashge

    thesmashge Power Member

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    520
    Likes Received:
    519
    Faceporn...you are a valuable member here...Now i can go to sleep.Thnkas and Rep given.
     
  4. faceporn

    faceporn Newbie

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    37
    Likes Received:
    7
    Occupation:
    freelance web development
    No problem, always glad to help.
     
  5. Castillo

    Castillo Newbie

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    beat me.
     
    • Thanks Thanks x 1