1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone Noticed "error 400" on ClickBank links lately?

Discussion in 'Clickbank' started by robear, Jan 20, 2011.

  1. robear

    robear Newbie

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    6
    I get a lot of emails with CB links in them, as a way to keep my thumb on new stuff, so lately the lists that send a new style CB crypt link always leads to a "error 400" page and the lists that send me an old style CB link or old style link on a redirect page work fine.

    By default CB will give you a new style crypt link, and I test them and they work, but I wonder if something is amiss there and thouse links will stop working after a while?

    Anyone else noticed this?

    Thanks
     
  2. OTrap

    OTrap Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Messages:
    2,282
    Likes Received:
    1,051
    When you say "a new style," what do you mean?
     
  3. robear

    robear Newbie

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    6
    This is what I call a New style link:
    Code:
    b09cbbw7p9vzds9dfqw6xifotx*hop*clickbank*net/
    and this is the old style:
    Code:
    [I]robear*[/I]MASSMONEYM[I]*hop*clickbank*net[/I]
    Also I've tried the SocialPromote on ClickBank with many products but nothing shows up on my FaceBook page, any ideas why?

    PS: *Note the links are to dimastrate what I mean - not to be clicked