1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone having trouble with TweetAttacks?

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by RightInTwo, Jul 25, 2011.

  1. RightInTwo

    RightInTwo Power Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    744
    Likes Received:
    382
    Home Page:
    Is anyone else having trouble with the wait and reply module? I keep getting an "object reference not set to an instance of an object" error. Anyone else experiencing this?
     
  2. tymillz

    tymillz Super Moderator Staff Member Moderator Jr. VIP

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    1,158
    Likes Received:
    3,587
    Occupation:
    This
    Location:
    (215)The Hood(215)
    I thought it was just me. Having the same exact problem
     
  3. flann

    flann Regular Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    208
    Likes Received:
    34
    Yes, me2
     
  4. flann

    flann Regular Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    208
    Likes Received:
    34
    Twitter changed some pages?
    twitter*com/#!/search-home <--- new?
    search*twitter*com <--- not working?
     
  5. Orbit143

    Orbit143 Senior Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    895
    Likes Received:
    590
    Location:
    /home
    Twitter is doing some changes, suspended accounts are also not correctly recognized. TA needs to be updated.
     
  6. tonyy

    tonyy Junior Member

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Messages:
    165
    Likes Received:
    32
    I am having the same issue, does someone is using twitter without any errors?
     
  7. flann

    flann Regular Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    208
    Likes Received:
    34
    All the funn is over now ;)
    Someone got a wait and reply bot for sale?
     
  8. zeroecho

    zeroecho Newbie

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    yup im having the exact same issue with wait and reply module...Twitter also made changes to their cookies for the account creation process...so looks like their making changes all around. I recommend putting in a ticket with TA support so they resolve the issue soon!
     
  9. CosmicDebri

    CosmicDebri Junior Member

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    156
    Likes Received:
    57
    Occupation:
    Internet Marketer
    Location:
    In front of the computing screen
    I have issue with the @reply/@mention module. When trying to scrape terms from the search results I keep getting 0 results.

    Don't worry, Jay is always quick to fix these things..... usually just takes him a day, and all will be well again......
     
  10. erroronline14

    erroronline14 Regular Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Messages:
    321
    Likes Received:
    923
    Yes we are almost done with the updates :)
     
  11. hitman247

    hitman247 Executive VIP Premium Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    742
    Likes Received:
    1,855
    Occupation:
    Full Time IM
    Location:
    Your Six O'clock
    Home Page:
    The update didn't fix the "search" feature in the "Wait and Reply" module.
     
  12. Spawn

    Spawn BANNED BANNED Jr. VIP

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    1,187
    Likes Received:
    391
    Not working for me for almost 2 months.support sent me on a wild goose chase of buying proxies and that still didn't work. So I'm out of cash also ...
     
  13. flann

    flann Regular Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    208
    Likes Received:
    34
    "Fetch results" ... Stopped!
    Searching and scraping not working over here :15:
     
  14. Velakan

    Velakan Newbie

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Same issue. Guess I'll have to pay again.
     
  15. Spawn

    Spawn BANNED BANNED Jr. VIP

    Joined:
    Jun 20, 2009
    Messages:
    1,187
    Likes Received:
    391
    updated my T.A today, but its still not working..
     
  16. beakon

    beakon Regular Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    351
    Likes Received:
    94
    Did this issue ever get fixed? I just started using TA2 today and I'm getting this error on all modules when trying to post a reply/tweet.
     
  17. helpwithhabit

    helpwithhabit Newbie

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    I am having various problems with Tweet Attacks such as not being able to follow from .txt files, search results it looks like its about to start and then says "Done - 0/163 followed" or similar.

    Has anyone else had problems like these it is really annoying as I cannot seem to find any Twitter software that is fully working these days :( :( :(

    There has to be either a fix or some other auto follow/tweet software out there that is fully working does anyone know of any???