1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone having trouble with scrapebox fast poster?

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by ThemeWave, Jul 26, 2017.

  1. ThemeWave

    ThemeWave Regular Member

    Joined:
    Oct 13, 2013
    Messages:
    261
    Likes Received:
    127
    Been trying to make a post in the scrapebox forums but keep getting errors.

    Is anyone having errors with the fast poster?
    I can't get past this screen no matter what I do..

    [​IMG]

    Reverted back to the old version which is why it says old version - re-updated to new and still get same message??
     
  2. loopline

    loopline Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    3,727
    Likes Received:
    1,995
    Gender:
    Male
    Home Page:
    you didn't load the websites field. That is a required field.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. ThemeWave

    ThemeWave Regular Member

    Joined:
    Oct 13, 2013
    Messages:
    261
    Likes Received:
    127
    Yeah I tried it with website as well, still nothing.

    Going to keep trying might uninstall and reinstall
     
  4. ThemeWave

    ThemeWave Regular Member

    Joined:
    Oct 13, 2013
    Messages:
    261
    Likes Received:
    127
    [​IMG]

    very frustrating :(
     
  5. ThemeWave

    ThemeWave Regular Member

    Joined:
    Oct 13, 2013
    Messages:
    261
    Likes Received:
    127
    Tried to submit on scrapeboxforum.com but I get this
    [​IMG]
     
  6. loopline

    loopline Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    3,727
    Likes Received:
    1,995
    Gender:
    Male
    Home Page:
    I guess its possible its a permission issue or a corrupt file.

    Try downloading a fresh copy of Scrapebox and unzip it to a new folder on your desktop or a folder in your documents folder.

    You can download scrapebox from here:
    http://www.scrapebox.com/payment-received

    Does that work?
     
  7. ThemeWave

    ThemeWave Regular Member

    Joined:
    Oct 13, 2013
    Messages:
    261
    Likes Received:
    127
    Nah, still no luck :(
    Not sure what is going on, it used to work fine?
     
  8. test123test

    test123test Junior Member

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    141
    Likes Received:
    30
    What does it show when you press test comments/messages? Try just loading the data in.. not using internal.