1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone having problem with addmefast Imacros youtube likes?

Discussion in 'YouTube' started by francis1017, Sep 13, 2013.

  1. francis1017

    francis1017 Supreme Member

    Joined:
    Feb 26, 2013
    Messages:
    1,295
    Likes Received:
    304
    Hello everyone!

    I am getting problems running it using addmefast imacros script in youtube likes, it stucks from loop 1-5. Facebook scripts were good, I think youtube or addmefast screwed it.

    [​IMG]

    Anyways hoping that I am not alone..
    And waiting for updated from our boss RW :eek:
    Btw am I the only one having this?

    Thanks!
     
    • Thanks Thanks x 1
  2. J-S-T

    J-S-T Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    1,136
    Likes Received:
    578
    Gender:
    Male
    Location:
    Fb and BHW
    The script from RW is running Good in my firefox. Do you have updated Firefox, that is the first question.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. mflord

    mflord Newbie

    Joined:
    Sep 19, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    why i always got this :Oops! Something went wrong. You are closing the popUp too fast.
     
  4. francis1017

    francis1017 Supreme Member

    Joined:
    Feb 26, 2013
    Messages:
    1,295
    Likes Received:
    304
    IDK really.. I think I'm the only one getting this.. It really stucks at loop 2. I am using firefox 23.01 version.
     
  5. SoloMid

    SoloMid Newbie

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I also have problems after the update, if I like something to solve them?
     
  6. francis1017

    francis1017 Supreme Member

    Joined:
    Feb 26, 2013
    Messages:
    1,295
    Likes Received:
    304
    Please visit RW thread.. the solution is there.
     
  7. tdtemo

    tdtemo Regular Member

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Messages:
    298
    Likes Received:
    9
    francis1017
    Hello, I have similar problem with imacro, can you say me what means "
    RW thread", I want fix problem but don't know how to fix it

    Thanks
     
  8. francis1017

    francis1017 Supreme Member

    Joined:
    Feb 26, 2013
    Messages:
    1,295
    Likes Received:
    304
    please visit RW thread. In the social media section. Someone posted a solution there..
     
  9. francis1017

    francis1017 Supreme Member

    Joined:
    Feb 26, 2013
    Messages:
    1,295
    Likes Received:
    304
  10. RushingWind

    RushingWind Elite Member

    Joined:
    Apr 6, 2013
    Messages:
    2,416
    Likes Received:
    3,333
    The problem is with the new iMacros update which is not very much compatible with the new firefox as my good friend Barinista pointed out here.
    Thank you francis,
    RW.
     
    • Thanks Thanks x 1
  11. Mr.Julyan

    Mr.Julyan Regular Member

    Joined:
    Feb 7, 2013
    Messages:
    259
    Likes Received:
    62
    I think people should stop checking Firefox update, many add-ons were crashed after the Firefox updated. Fast dial, IDM, etc. There is no significant change anyway.
     
  12. haiwogank

    haiwogank Newbie

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    worked fine on FF 25