1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone have this Scrapebox Problem ?!

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by victorjones, Oct 25, 2011.

  1. victorjones

    victorjones Registered Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    6
    Hey guys,

    Today I cannot activate my scrapebox. It's not like I have just bought it, I have it more than an year. I haven't reinstall my windows or anything. In fact it was working today, at the morning, but after that some bugs appeared - couldn't test my private proxies to see if they were working, couldn't check for links and stuff like that.

    Now when I start it it says that "Unable to access any scrapebox server at the moment. Please, try again in a moment." And that's from more then 4-5 hours now.

    Anyone having same issues ???
     
  2. iraqix

    iraqix Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    working fine with me.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Seo Lover

    Seo Lover Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    5,695
    Likes Received:
    4,126
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Hanging Around Interwebs !
    Location:
    <-----------------Sin City
    Working fine for me 5 mins before
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. victorjones

    victorjones Registered Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    6
    so i guess the problem is with my license then. I've submitted ticket already. hope they solved it fast, i remember last time i wrote i didnt even get reply which was kinda rude and unprofessional but hope won't happen again.
     
  5. Aneekalam

    Aneekalam Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    1,227
    Likes Received:
    91
    SB working fine, please check internet connection or proxies.

    Thanks
     
  6. link-package

    link-package Junior Member

    Joined:
    May 4, 2011
    Messages:
    107
    Likes Received:
    13
    I did have this problem few days ago and for 3-4 days at least. I checked the connection to the server and the connection to the server was slow. Couple of times it could not connect to the server at all. Because of this error, I leave my SB on and never close it.
     
  7. victorjones

    victorjones Registered Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    6
    Yeah, pretty much what I do now! Last 7-8 hours are the same .. i test the connection couple times when I was still able to pass the activation ... now I can't even do that. Did you write a ticket or it fixed by itself ?

     
  8. loopline

    loopline Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    3,380
    Likes Received:
    1,801
    Gender:
    Male
    Home Page:
    The activation server was offline for a spell yesteraday, but its been back up since.

    http://stats.pingdom.com/vz0wm9714wj5

    If you go to help >> test server connection are the lights green or yellow or red?

    You can try forcing it to authenticate from the backup server

    Go into your scrapebox folder >> configuration >> scrapebox.ini

    and look for

    ServerReverse=0

    chage it to

    ServerReverse=1

    and save and then launch sbox.

    If it still doesn't work make sure your firewall etc... is not blocking scrapebox, especially if you have yellow or red lights in the server test.

    I have been on hosts that arbitrarily block the primary server for no good reason. I switch to the secondary server and a few days later check and the primary server is unblocked again. Its stupid, but who knows what happens, this happened especially when I was with XSserver.eu which is especially stupid as they know about scrapebox. But I cancelled them and I have not had the issue with any of my current hosts ever. (Gigenet.com and Scrapebox Severs - http://scrapeboxfaq.com/vps.php)

    But support should be able to tell you if its a license issue or something on your end.
     
    • Thanks Thanks x 1
  9. victorjones

    victorjones Registered Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    6
    Ok, here's what the test shows :

    [​IMG]

    I have no firewall, it was working just couple hours ago so It cant be it!

     
  10. victorjones

    victorjones Registered Member

    Joined:
    Apr 15, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    6
    UPDATE : SBOX Is working now! It was the server issues. I got email from the support, everything is ok. I would like to thank all of you guys for the help! I really appreciate it!
     
  11. rallow

    rallow BANNED BANNED

    Joined:
    Aug 11, 2011
    Messages:
    138
    Likes Received:
    45
    mine is running right now as i type this
     
  12. STAR

    STAR Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    559
    Likes Received:
    95
    Occupation:
    To make you a Star
    Its working fine here...sometime i faced the problem like what you facing now ;)..so i will restart my PC after that scrapebox works fine..try it out
     
  13. alaltaierii

    alaltaierii Supreme Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    1,408
    Likes Received:
    349

    I had the same problem last week even when I tested the connection I had only green lighst. I used scrapebox on that VPS for the last 6 months. I sent an email to scrapebox support and I had to reinstall the VPS. Now everything it's fine :)