1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone else having this issue?

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by Rotting_Corpse, Feb 2, 2009.

  1. Rotting_Corpse

    Rotting_Corpse Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    15
    Every now and then when I goto the home or main forum page, firefox seems to hang for like 20 seconds after it loads. I'm not sure if its just on my end or something with the site. But it is disconcerting non the less.
     
  2. lewi

    lewi Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    2,309
    Likes Received:
    818
    It is slower but then its updating and not pulling from your cache like on other sites..... still its fast enough and definatly not 20 seconds for me.
     
  3. Rotting_Corpse

    Rotting_Corpse Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    15
    Firefox actually stops responding when this happens, its been doing it intermittently for the last few days. So I'm not sure if it is related to my browser caching the site, because I'm always lurking over BHW all day so its always cached.
     
  4. invisibleme

    invisibleme Registered Member

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    62
    Likes Received:
    10
    I don't have this issue, probably some sort of spyware is causing this, do a software re installation and try it out..it should work good after that
     
  5. leonidt

    leonidt Regular Member

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    235
    Likes Received:
    210
    • Thanks Thanks x 1
  6. Rotting_Corpse

    Rotting_Corpse Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    54
    Likes Received:
    15
    Makes since, though I am using windows 7 :cool: