1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Any One Have These Massplanner Problems Sometimes?

Discussion in 'Instagram' started by afrojack24, Jun 27, 2016.

  1. afrojack24

    afrojack24 Regular Member

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    246
    Likes Received:
    17
    Does anyone else have MP problems where the next run was a long time ago and it just doesn't do the action anymore?

    problem.png

    Its recently starting to happen to atleast 25% of my accounts and i dont have any errors temp bans or anything.

    Ive contacted MP for help but there hasn't been any fix. Ive changed a lot of proxies to SSL hoping it was proxy problems but still nothing.

    Anyone got any advice?
     
  2. deltaone

    deltaone Regular Member

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Messages:
    269
    Likes Received:
    79
    Nope, all works fine
     
  3. afrojack24

    afrojack24 Regular Member

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    246
    Likes Received:
    17
    anyone else? its starting to happen to most of my accounts now and its really getting annoying.

    Ive msgd MP support but nothing yet..
     
  4. dami3n

    dami3n Regular Member

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    273
    Likes Received:
    68
    Gender:
    Male
    Location:
    England
    Nope, have you tried rebooting or just stop and starting the ones being problematic?
     
  5. Skyizlimit1

    Skyizlimit1 Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2016
    Messages:
    55
    Likes Received:
    4
    Occupation:
    Fairy Dust Distributor
    Location:
    Miami
    Actually, yes. It was a whole big deal for me exchanging emails with massplanner with that specific issues when I came across such a simple fix that erased the problem. It was actually within my unfollow tab, where it would not unfollow and show the exact same thing/. It turned out my "unfollow all users" box was not checked. I figured i'd never run out of users that didnt follow me back but that wasnt the case. I recommend really scanning through your settings. If you still cant find it, contact MP, they are really helpful
     
  6. dasse

    dasse Regular Member

    Joined:
    Aug 22, 2013
    Messages:
    228
    Likes Received:
    64
    Occupation:
    The one whom dares, wins!
    Location:
    Moon
    Yes for sure IT happend to me. After a while i contacted the support. They jumped in on team viewer and did Some running up and the rest. Now its just spinns like a cat.

    Log a ticket with support. I got response With fix within 1 minute. Hehe. After another 10 hours i woke up and all was sorted remotley by Cypher!

    Now an autoupdate dont leave software in locked out mode like before. It was hungup and actions showed as active and started but nada!

    I really enjoy MP they are so fast to solve problems, discrete and show integrity And privat With your Content aswell.

    Good luck.