1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Analytcis from thousands to 0 impressions?

Discussion in 'White Hat SEO' started by gangsta1, Jul 24, 2012.

  1. gangsta1

    gangsta1 Regular Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    20
    My site has shown 0 impressions for the past 3 says but had thousands before?
    The only thing I have done is an htmk update on the homepage.
    Is this a dance or something more sinister?!
     
  2. sharepass11

    sharepass11 BANNED BANNED

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    141
    Likes Received:
    53
    Maybe you remove or you messed up your google analytics.
     
  3. Headbanger

    Headbanger Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Occupation:
    Web designer, Domain Registrar, Owner of South Afr
    Location:
    South Africa
    Home Page:
    Yeah either that or you installed a new template or theme.
     
  4. SnowWar

    SnowWar Power Member

    Joined:
    Mar 3, 2012
    Messages:
    595
    Likes Received:
    48
    Occupation:
    Pure student :p
    You must have done something that has made it happen like this.
    You have changed something that should not be done like this.
     
  5. martha2

    martha2 Newbie

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    5
    Brilliant post sherlock
     
  6. Minarik1987

    Minarik1987 Junior Member

    Joined:
    Jul 18, 2012
    Messages:
    172
    Likes Received:
    26
    This could be your fault messing with your ga code.