1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Am I going about it all wrong?

Discussion in 'White Hat SEO' started by daavid3, Feb 8, 2011.

  1. daavid3

    daavid3 Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Getting an error posting a tread so ill try as a reply
     
  2. daavid3

    daavid3 Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I dont know I cant make a post because I am getting this error please help:
    You are trying to post a message that has triggered our moderation system. Double check our rules to make sure you are posting something that is appropriate. We don't tolerate any selling, posting contact information, urls, swearing, giving thanks ect... Please understand this is to protect our community from spammers. Once you have been a member of BHW for a longer period of time this limit will be removed. Thank you!
    If you would like to remove this limit faster consider donating HERE

    BTW I read the rules twice have no, urls, bad words not selling anything.. I have been trying to make a tread for hours and keep getting this error
    I know this tread is useless to the forum and I apologize for posting it.
     
    Last edited: Feb 8, 2011
  3. daavid3

    daavid3 Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I figured out the issue I had the word .c.o.m in there somewhere.. If any other newbie is having issues be really careful with that. The system is really tight on what it will let you post
     
    Last edited: Feb 8, 2011
  4. richlondon18

    richlondon18 Junior Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    142
    Likes Received:
    29
    Good of you tp point this out for other new people to avoid making the same mistake, cheers.