1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

404 Not Found Error

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by anilpendu, Apr 22, 2016.

  1. anilpendu

    anilpendu Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Aug 20, 2012
    Messages:
    1,214
    Likes Received:
    887
    Occupation:
    Student
    Home Page:
    Hi guysI am getting 404 Not Found error, whenever i click on any thread, unable to open any thread ( not new ), anyone having this issue ?
     
    • Thanks Thanks x 1
  2. tompots

    tompots Elite Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    4,371
    Likes Received:
    3,967
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Full Time Bot Developer
    Location:
    Automation Alternatives
    Home Page:
  3. anilpendu

    anilpendu Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Aug 20, 2012
    Messages:
    1,214
    Likes Received:
    887
    Occupation:
    Student
    Home Page:
    I am getting this error, when i try to open a thread from homepage only :(
     
  4. rprabu

    rprabu Power Member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    594
    Likes Received:
    263
    Location:
    Home :-)
    Yes that's right, i can open threads from sub forums.
     
  5. Zwielicht

    Zwielicht Moderator Staff Member Moderator Jr. VIP

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Messages:
    7,764
    Likes Received:
    13,924
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Death
    Location:
    Southern California
    Home Page:
    • Thanks Thanks x 1
    Last edited: Apr 22, 2016
  6. jigsaw23

    jigsaw23 Registered Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    89
    Likes Received:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    R&D
    Location:
    Pluto
    i am getting that too
     
  7. jigsaw23

    jigsaw23 Registered Member

    Joined:
    Aug 27, 2015
    Messages:
    89
    Likes Received:
    38
    Gender:
    Male
    Occupation:
    R&D
    Location:
    Pluto
    Yup the sub forums are working fine.Happens only with the homepage.
     
  8. anilpendu

    anilpendu Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Aug 20, 2012
    Messages:
    1,214
    Likes Received:
    887
    Occupation:
    Student
    Home Page:
    Oh, I thought its for me only, because I was seeing reply from others on other threads :)
     
  9. Zwielicht

    Zwielicht Moderator Staff Member Moderator Jr. VIP

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Messages:
    7,764
    Likes Received:
    13,924
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Death
    Location:
    Southern California
    Home Page:
    No, I'm referring to the tools to make your text bold, change the colour of your text, etcetera; I can see replies.
     
    Last edited: Apr 22, 2016
  10. Dawgtown

    Dawgtown Junior Member

    Joined:
    Mar 7, 2012
    Messages:
    197
    Likes Received:
    193
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IM Consultant, Product Developer, Niche Slave
    Location:
    Scrillicon Valley
    I am still having this issue as well on the homepage only. Accessing sub forums works fine. Also to note, notifications and user CP is getting the 404 error from the homepage only.
     
  11. badmans

    badmans Newbie

    Joined:
    Jun 25, 2013
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    I get it during older posts.
     
  12. vitarank

    vitarank Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Mar 13, 2014
    Messages:
    773
    Likes Received:
    225
  13. amoon

    amoon Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    May 16, 2015
    Messages:
    1,815
    Likes Received:
    1,091
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IM - BHW
    Location:
    Map–Territory
    just got it today, when i logged to forum the first time , but now its fixed
     
  14. macdonjo3

    macdonjo3 Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    5,652
    Likes Received:
    4,379
    Location:
    Toronto
    Home Page:
    Nothing is fixed. If you login from a URL other than the homepage, it works. It still does not work and the text styling tools do not work either. So irritating.
     
    • Thanks Thanks x 1
  15. tompots

    tompots Elite Member Premium Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    4,371
    Likes Received:
    3,967
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Full Time Bot Developer
    Location:
    Automation Alternatives
    Home Page:
    I'm srill not getting any 404 errors, but I am noticing a problem with the quote button in threads, the text get offset, and there is something going on with the editing of comments as well.
     
  16. amoon

    amoon Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    May 16, 2015
    Messages:
    1,815
    Likes Received:
    1,091
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IM - BHW
    Location:
    Map–Territory
    ya the text styling tool not working, in fact i logged from a link, not the hompepage
     
  17. Spinethetic

    Spinethetic Registered Member

    Joined:
    Dec 10, 2015
    Messages:
    91
    Likes Received:
    69
    Im getting 404 messages only when clicking onto a thread drom the new thread list page
     
  18. shanna_doll

    shanna_doll Power Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Messages:
    654
    Likes Received:
    324
    Location:
    Bosnia and Herzegovina
    Homepage doen't work for me either..
     
  19. CallmeReaz

    CallmeReaz Junior Member

    Joined:
    Mar 18, 2014
    Messages:
    193
    Likes Received:
    38
    Getting it here too. Only when trying to login though which is weird, everything else is okay.
     
  20. amoon

    amoon Jr. VIP Jr. VIP

    Joined:
    May 16, 2015
    Messages:
    1,815
    Likes Received:
    1,091
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IM - BHW
    Location:
    Map–Territory
    i think they are just updating n the forum, ...or something like that ...