xrumer profile posting help

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by mudbutt, Jan 29, 2011.

  1. mudbutt

    mudbutt Executive VIP Jr. VIP

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    1,939
    Likes Received:
    4,518
    Location:
    ghosted
    how do you guys get profile links to include anchor text? do you use

    HTML:
    [url=#file_links[c:\links.txt,1,L]]#file_links[c:\anchor.txt,1,L][\URL]
    ?

    i read that you just put link url in HOMEPAGE and anchor text in Signature..but i dont want to post, just want profile backlinks. so is my syntax correct up there? Thanks!
     
  2. paincake

    paincake Power Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    716
    Likes Received:
    3,101
    Home Page:
    It's not correct, you have to set the formation_method to N and yours is L now. So it would look like this:
    Code:
    [url=#file_links[c:\links.txt,1,N]]#file_links[c:\anchor.txt,1,N][\URL]
    Just put this into the post section and click 'test' and you'll see if it's working.

    Also, I advise you to put #file_links[c:\anchor.txt,1,N] in topic, explanation and post sections. In some instances xrumer uses one of them for anchor text, although I don't know which one of them and I don't remember in what cases it does that.

    Use these settings (in advanced settings dialog) to build profile links only:
    [​IMG]

    Also, move the slider all the way to "higher success rate" in "setup of speed<->success rate" dialog and increase "maximal attempts to decode captcha" (i always set it to 35)
     
    • Thanks Thanks x 4
    Last edited: Jan 29, 2011
  3. zoomsixx

    zoomsixx Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    897
    Likes Received:
    464
    Occupation:
    SEO, Social Marketing
    Location:
    BHW!
    I'm trying this and I'm getting this at the end of my anchor text and I can't figure it out.

    [\URL>
     
  4. zoomsixx

    zoomsixx Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    897
    Likes Received:
    464
    Occupation:
    SEO, Social Marketing
    Location:
    BHW!
    I must have had a space somewhere or something. I rewrote the line and tried again and the error was gone. What is the difference between the L and the N?
     
    Last edited: Apr 16, 2011