1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WPZonBuilder requires an AWS Key/Secret Key to function????????????

Discussion in 'Black Hat SEO' started by pubudusoft, Jan 8, 2012.

  1. pubudusoft

    pubudusoft Power Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    650
    Likes Received:
    133
    The plugin WPZonBuilder requires an AWS Key/Secret Key to function.

    What is exactly my
    AWS Key is?

    Is it the email address that we use to loign?

    Please help me guys....
     
  2. beaglejuice

    beaglejuice Power Member

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    595
    Likes Received:
    423
    You get them from your amazon account. They are api keys that you need to pull products from amazon. You need to login to your amazon affiliate account and apply at amazon web services (aws).
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. jonnyboy

    jonnyboy Junior Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    113
    Likes Received:
    7
    does anyone have wpzonebuilder to share please - if so would be grateful.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. SEOWhizz

    SEOWhizz Power Member

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Messages:
    606
    Likes Received:
    431
    Location:
    Lat: 38N 43' 11.298" Long: 27W 12' 7.733"
    1. Create a AWS (Amazon Web Services) Account - https://affiliate-program.amazon.com/gp/advertising/api/detail/main.html

    2. Goto: Amazon Web Services > Security Credentials > Access Credentials > Create a New Access Key
    Enter your Key into WPZonBuilder Settings.


    Here you go:
    http://www.blackhatworld.com/blackh...1-wp-amazon-plugin-build-affiliate-sites.html
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. pubudusoft

    pubudusoft Power Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    650
    Likes Received:
    133
    Ok,
    I got those keys and filled it,
    but when i try to Add to queue
    it says:

    Amazon Returned An Error

    Below are the error messages and error codes as returned by Amazon.

    Error Code(s): AWS.MissingParameters
    Error Message(s): Your request is missing required parameters. Required parameters include AssociateTag.
     
  6. TZ2011

    TZ2011 Senior Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    832
    Likes Received:
    863
    Occupation:
    Cleaning servers
    So put your Associate Tag! It is your something-20 or so, find it.
     
    • Thanks Thanks x 1
  7. SEOWhizz

    SEOWhizz Power Member

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Messages:
    606
    Likes Received:
    431
    Location:
    Lat: 38N 43' 11.298" Long: 27W 12' 7.733"
    Did you enter both the Amazon AWS Key and Amazon AWS Secret Key - with no extra characters or blank spaces?

    http://www.youtube.com/watch?v=cqlLjhhG_64&feature=player_embedded#!

    http://www.wpzonbuilder.com/blog/insert-license-keys-for-amazon-plugin-wp-zon-builder/
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. beaglejuice

    beaglejuice Power Member

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    595
    Likes Received:
    423
    You have to fill in everything in your wpzonbuilder wordpress panel. Including Associate ID/Tracking ID.

    No extra spaces.

     
    • Thanks Thanks x 1
  9. pubudusoft

    pubudusoft Power Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    650
    Likes Received:
    133
    Yes of course i did it, but still getting the errors.
    I applied AWS key/secret key/Associate ID correctly, without spaces. I double checked it.
    Please help me mates...
     
  10. SEOWhizz

    SEOWhizz Power Member

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Messages:
    606
    Likes Received:
    431
    Location:
    Lat: 38N 43' 11.298" Long: 27W 12' 7.733"
    • Thanks Thanks x 1
  11. pubudusoft

    pubudusoft Power Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    650
    Likes Received:
    133
  12. pubudusoft

    pubudusoft Power Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    650
    Likes Received:
    133
    Yoooooooooooooooooo

    Its working friends,

    Dat error was a plugin's error. Not mine....

    thanks guys....

    Really appreciate it...!!!