1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wprobot & Studiopress Magazine Theme - Wont post pics on homepage

Discussion in 'Blogging' started by Delboy2424, Jun 27, 2011.

  1. Delboy2424

    Delboy2424 Regular Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    452
    Likes Received:
    123
    Occupation:
    Entrepreneur
    Location:
    Peckham
    As in title using Amazon posting in WProbot, I get the thumbnails fine in my posts but they dont show on the homepage.

    I have tried setting the magazine options to show a thumbnail 100x100 but it saves and just disappears from the options list.

    Anyone advise on how to get the the thumbnails showing on my homepage with my posts?

    Cheers
     
  2. Delboy2424

    Delboy2424 Regular Member

    Joined:
    Oct 3, 2009
    Messages:
    452
    Likes Received:
    123
    Occupation:
    Entrepreneur
    Location:
    Peckham
    resolved
     
  3. misterh

    misterh Newbie

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    how did you do it? can you PM me or post here please? I am having the same problem.
     
  4. Burn Notice

    Burn Notice Jr. VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    567
    Likes Received:
    200
    Occupation:
    Internet Marketing
    Location:
    United States
    Home Page:
    No kidding! Can you enlighten the rest of us. Please?
     
  5. enes9

    enes9 Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    84
    Likes Received:
    16
    Occupation:
    A full time Search Engine Optimizer and Web Conten
    Location:
    In your dreams...
    You have to set featured image on your posts so that the thumbnails shows on the homepage.
     
  6. misterh

    misterh Newbie

    Joined:
    Feb 7, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    How exactly do you do that? I was thinking the answer may lie in using the custom field option and setting {thumbnail} to a featured image custom field. Can anyone elaborate on the exact instructions to get this working?
     
  7. dss234

    dss234 Registered Member

    Joined:
    May 10, 2011
    Messages:
    65
    Likes Received:
    35
    Occupation:
    I lift stones
    Location:
    Konoha
    Nope, custom field won't work with studiopress as you need to upload the image and wprobot can't do that. A way around it is to use get the image plugin and modify the home file by replacing the thumbnail code with get the image code.
    Read the ReadMe text in get the image zip to know the code, and replace the Magazine home file thumbnail code. It will work.
     
    • Thanks Thanks x 1