1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WP Robot - Images Are Not Showing Up Automatically

Discussion in 'Blogging' started by PiranahX, Apr 14, 2010.

  1. PiranahX

    PiranahX Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    I've installed WP Robot and I THINK I configured the flickr thing correctly but it is not working the way it is supposed to. I've accumulated over 200 posts and none of them have any images/thumbnails to go along with them. I signed up for the non-commercial API from flickr but I don't know what to do once I paste in my key. I use the lifestyle theme from studiopress.

    Preview: http://bit.ly/aZPRe5
     
  2. makingfastcash22

    makingfastcash22 Senior Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    1,152
    Likes Received:
    178
    Home Page:
    Have you set the probabilites option for flickr ?? make sure its not 0.

    Also on the theme you picked out it will not post thumbnails automatically.

    I am working thru the same issues .

    There are some post on here about this very subject...

    Here is one that I am trying to implement http://www.blackhatworld.com/blackh...humbnail-automatically-get-image-plugins.html

    Two really helpful people on this forum have given some great insight on this.
     
    Last edited: Apr 14, 2010
  3. PiranahX

    PiranahX Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    Okay thanks, I'll check out the link.
    My flickr probabilities were set to 5%
    I'll see what I can find now.