1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wordpress won't work after moving host - can anyone help?

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by Dodge, Sep 20, 2011.

  1. Dodge

    Dodge Regular Member

    Joined:
    Jul 29, 2009
    Messages:
    389
    Likes Received:
    53
    Hi there,

    I just moved host for several WP sites, and transferred across the databases + files but on all of my sites I'm having the same problem:

    I can only access the main homepage and as soon as I try and click any link (maybe to a blog post, or category etc) then it says "page cannot be found". I'm able to log in to admin end fine.

    Does any one know what is causing the problem? I really need to get my sites up and running ASAP so would appreciate any help! I really will remember it for a long time and try and help back if I can at any point!
     
  2. cjbmeb14

    cjbmeb14 Regular Member

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    228
    Likes Received:
    276
    Occupation:
    Self Employed
    Location:
    Worcester,UK
    Go into Permalinks Settings and change them back to default save these settings.
    Now change it back to Custom Structure "%category%/%postname%" and save changes again.

    This is all if OK if everything is in your WP-Admin i.e no lines missing.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Dodge

    Dodge Regular Member

    Joined:
    Jul 29, 2009
    Messages:
    389
    Likes Received:
    53
    THANK YOU SO MUCH - after my sites being down since Saturday I am finally back up. BHW have been so helpful.
     
  4. cjbmeb14

    cjbmeb14 Regular Member

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    228
    Likes Received:
    276
    Occupation:
    Self Employed
    Location:
    Worcester,UK
    Is everything ok with your sites now then, if not I can give you some things to try.
     
  5. Dodge

    Dodge Regular Member

    Joined:
    Jul 29, 2009
    Messages:
    389
    Likes Received:
    53
    Well apparently there was an exploit on one of my WP sites which took my whole host down for 4 days... I have no idea where the exploit is since I'm just running WP with popular plugins :/

    But the sites themselves are running fine I think now :/