1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wordpress MU on a VPS - permalinks leading to 404 - Not Found -page... Help!

Discussion in 'Blogging' started by pdoods, Mar 17, 2010.

  1. pdoods

    pdoods Regular Member

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    101
    Hello,

    I recently purchased my first VPS which is runing Centos-5, Lighttpd and Kloxo Lxadmin control panel. I added a new domain there and installed a Wordpress MU and everything else is working good excpect when I click to any of my blog posts permalinks (or Archives, Categories or Pages), my browser tells me everytime 404 - Not Found. You can check it out here:

    http://testblog.blogiskewl.com

    Does anyone have idea what could be the problem? Is there something I need to tweak in lighttpd.conf file?

    Thanks in advance!
     
  2. craigs

    craigs Regular Member

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Messages:
    230
    Likes Received:
    547
    Occupation:
    student
    Location:
    The great white north
    Did you check your .htaccess

    It should have this

    Code:
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress
    
    
    I may be wrong but it once worked for me.
     
  3. energetic

    energetic Registered Member

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    72
    Likes Received:
    7
    or contact your hosting provider to fix it for you.
     
  4. pdoods

    pdoods Regular Member

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    101
    Ok, I switched to Apache as my support staff suggested and it's working good now :)

    thanks for all the help anyway!