1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wordpress issue with page/post title showing in google

Discussion in 'Blogging' started by Ranko Jones, Aug 13, 2011.

  1. Ranko Jones

    Ranko Jones BANNED BANNED

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    1,677
    Likes Received:
    146
    On one of my new domains in google the result is showing up incorrectly.

    Usually when searching for one of my sites/keywords I will see Keyword | Sitename. In this case it is showing up as KeywordSitename missing the pipe.

    So how do I fix that yo?

    I thought it might be seopressor doing that as it changes post titles but I checked and that option is switched off.
     
  2. bobbylove321

    bobbylove321 BANNED BANNED

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,987
    Likes Received:
    2,198
    Use all in one seo pack and then put the pipe in there.

    It should be fixed.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Ranko Jones

    Ranko Jones BANNED BANNED

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    1,677
    Likes Received:
    146
    I'm having issues activation all in one.

    Here's the message I get:

    Code:
    Fatal error:  Cannot redeclare class All_in_One_SEO_Pack in blah blah
    
     
  4. Roundhouse

    Roundhouse Regular Member

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    408
    Likes Received:
    212
    how does the meta information look when you view source?
     
  5. -Jericho-

    -Jericho- Jr. Executive VIP Jr. VIP Premium Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,849
    Likes Received:
    1,704
    Location:
    Stalking My Ex-Wife
    You can go into your header and manually tweak the code if AIO SEO is giving you problems.

    Code:
    <title><?php wp_title( '|', true, 'right' ); ?><?php bloginfo('name'); ?></title>