WORDPRESS ERROR MY ALL SITES NOT WORKING

18young

Power Member
Joined
Sep 22, 2016
Messages
648
Reaction score
163
Suddenly I cannot log in to wp-admin it gives me an error 500. So I contact the hosting for help. They send me this error code. It is an unmanaged service so they are not gonna help me with this. But I don't know why this error suddenly came up. It happens to all my sites. They said that is a coding issue and it should be WordPress's new updated one. I don't know those so I found few things to fix this. So I update WordPress manually. It's still not working. Also tryTo disable plugins and themes and it's not working too. Some of my sites are working but cannot log in to wp-admin. Others are not

Here is the error code

PHP Fatal error: require(): Failed opening required '/home/admin/web/domain.com/public_html/wp-includes/class-wp-recovery-mode-link-service.php\xef\xbf\xbdp' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/domain.com/public_html/wp-settings.php on line 44

If anyone can help me let me know. Thank you!
 

Panther28

Jr. Executive VIP
Jr. VIP
Joined
May 2, 2010
Messages
5,293
Reaction score
7,649
Could be an error with a plugin update, i had that with really simple SSL plugin.

Rename your plugins folder to plugins2, and then see if you can login now? If that doesn't work, at least you know its not a plugin issue.

EDIT: I never read you already tried, yeah like others say, if you don't recognise that url then something is dodgy.
 

18young

Power Member
Joined
Sep 22, 2016
Messages
648
Reaction score
163
Could be an error with a plugin update, i had that with really simple SSL plugin.

Rename your plugins folder to plugins2, and then see if you can login now? If that doesn't work, at least you know its not a plugin issue.
I tried its not a plugin issue :(
 

itz_styx

Jr. VIP
Jr. VIP
Joined
May 8, 2012
Messages
2,362
Reaction score
1,732
Website
argo-content.com
Last edited:

Gogol

Jr. VIP
Jr. VIP
Joined
Sep 10, 2010
Messages
8,961
Reaction score
14,366
For sure something is fishy. I checked the original file:
Code:
https://github.com/WordPress/WordPress/blob/a4bdae8122df0685f70a6d637b61750ab193bafa/wp-includes/class-wp-recovery-mode.php#L44
There's nothing that can cause that error. Besides \xef\xbf\xbdp looks very fishy. Try tracing the error back (should be available in your error_log). If you see more error, show us please.

Edit: Another issue could be that your ftp client messed up the charset of some file somehow... and it is not being read correctly by php (which would explain those byte sequences).
 

18young

Power Member
Joined
Sep 22, 2016
Messages
648
Reaction score
163
Anyone can help me to fix this ? I dont know what to do man.
 

18young

Power Member
Joined
Sep 22, 2016
Messages
648
Reaction score
163
For sure something is fishy. I checked the original file:
Code:
https://github.com/WordPress/WordPress/blob/a4bdae8122df0685f70a6d637b61750ab193bafa/wp-includes/class-wp-recovery-mode.php#L44
There's nothing that can cause that error. Besides \xef\xbf\xbdp looks very fishy. Try tracing the error back (should be available in your error_log). If you see more error, show us please.

Edit: Another issue could be that your ftp client messed up the charset of some file somehow... and it is not being read correctly by php (which would explain those byte sequences).
Can I pm you my error log ?
 

seopunk

Newbie
Joined
Jul 29, 2021
Messages
25
Reaction score
12
Suddenly I cannot log in to wp-admin it gives me an error 500. So I contact the hosting for help. They send me this error code. It is an unmanaged service so they are not gonna help me with this. But I don't know why this error suddenly came up. It happens to all my sites. They said that is a coding issue and it should be WordPress's new updated one. I don't know those so I found few things to fix this. So I update WordPress manually. It's still not working. Also tryTo disable plugins and themes and it's not working too. Some of my sites are working but cannot log in to wp-admin. Others are not

Here is the error code

PHP Fatal error: require(): Failed opening required '/home/admin/web/domainhttp://spankbanghd.com/public_html/wp-includes/class-wp-recovery-mode-link-service.php/xef/xbf/xbdp' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/domainhttp://spankbanghd.com/public_html/wp-settings.php on line 44

If anyone can help me let me know. Thank you!
First thing is get backup of all your sites
 
Top