1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

whats up with this new sb proxy harvester?

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by Ranko Jones, Mar 29, 2012.

  1. Ranko Jones

    Ranko Jones BANNED BANNED

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    1,677
    Likes Received:
    146
    It seeemed ok and something I'd get used to with maybe some added bells and whistles but then when I went to save the proxies I noticed there was no save good proxies. How am I spose to save the good ones - which is the whole point of testing them in the first place?

    Whats up with that?
     
  2. NikosX

    NikosX Power Member

    Joined:
    Jul 13, 2011
    Messages:
    683
    Likes Received:
    267
    Occupation:
    come on! really?
    Location:
    In a VPS far far away...
    mine has everything where they should be! :eek:
     
  3. Ranko Jones

    Ranko Jones BANNED BANNED

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    1,677
    Likes Received:
    146
    what version? this is on 1.15.43
     
  4. NikosX

    NikosX Power Member

    Joined:
    Jul 13, 2011
    Messages:
    683
    Likes Received:
    267
    Occupation:
    come on! really?
    Location:
    In a VPS far far away...
    yes Ranko, the latest!

    go Manage - harvest etc.

    then filter - keep the ones you want

    and then save!
     
  5. wingman80

    wingman80 Regular Member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    462
    Likes Received:
    49
    Home Page:
    why is it that when i load my private proxies (100% sure that its working), the status is ERROR 503, its seems to work with other tools that i have except SB :(
     
  6. Ranko Jones

    Ranko Jones BANNED BANNED

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Messages:
    1,677
    Likes Received:
    146
    funny i just had that same thing hapen to me when doing backlink extraction, stopped half way thru with all 503s as you stated
     
  7. wingman80

    wingman80 Regular Member

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Messages:
    462
    Likes Received:
    49
    Home Page:
    there's probably a bug
     
  8. DrEvil123

    DrEvil123 Junior Member

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Messages:
    166
    Likes Received:
    141
    I'm running the same version and have no issues.

    I filter out the "slow" and then save whatever passed the Google test.