1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What hell is wrong with my FireFox?

Discussion in 'BlackHat Lounge' started by deth_by_uv, Oct 9, 2008.

  1. deth_by_uv

    deth_by_uv Power Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    521
    Likes Received:
    411
    I always have this fucked up internet connection problems in my house where it goes down for hours at a time and all that...Well, that just happened so I hop back online to check my gf's earnings on Associated Content and FireFox says 'Address Not Found'...

    So I'm like what the fuck ever...I need to gather some content for another project anyway, so I head over to GoArticles.com...and same thing, 'Address Not Found'...

    Craigslist.org...'Address Not Found'...And so on with a bunch of other bookmarks...

    But I can access certain sites and BHW...and when I type 'goarticles' from Google and click on the link from search results I still get 'Address Not Found'...what the hell?

    I mean I had no problems with any of these sites ever before, so I have no idea...

    My IE browser runs really damn sloooow is still trying to load a page after 3 years...any clue?
     
  2. deth_by_uv

    deth_by_uv Power Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    521
    Likes Received:
    411
    Update: I can't even open those sites I'm having trouble with in my IE browser either, funny...
     
  3. loclhero

    loclhero Supreme Member

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    1,453
    Likes Received:
    2,413
    Gender:
    Male
    Location:
    Copperhead Road
    I d/le'd the latest ff and I'd say 90% of the time it closes down and wants to send an error report. I'm uninstalling it and trying again.
     
  4. linksgalore2

    linksgalore2 Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    45
    Likes Received:
    3
    Yeh, I've been having real problems with FF (ver 3.04 I think). It keeps on crashing. I've reinstalled 3 times after updating but no success. I'm now back to using IE (aaaargh!)
     
  5. Keedev

    Keedev Regular Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    290
    Likes Received:
    100
    I had same problem a few times, was with AC and yahoo search.. Turns out it was peerguardian blocking http requests..

    Sounds like offline surfing. I wouldn't know the cause of this unless you have any internet security programs running, or you just need a router/ip reset.

    :bigeyes:
     
    • Thanks Thanks x 1
  6. deth_by_uv

    deth_by_uv Power Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    521
    Likes Received:
    411
    AHHH...just like an idiot I didn't reset the router, lol...solved...

    Sometimes I get too ahead of myself...sorry everyone for wasting a thread :p ...

    [slaps head]