Weird issue with links on youtube comments

Discussion in 'YouTube' started by rickrude2, Oct 2, 2012.

  1. rickrude2

    rickrude2 BANNED BANNED

    Joined:
    May 2, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I'm doing something wrong, but I can't tell what it is.

    When you want to post links on YouTube comments, you have many options, the backslash, spaces, etc.
    My links never work no matter what method I try.

    For example, I post a blogger link with spaces or "D O T", the comment is posted, but when I copy it to a new page, remove the spaces\adding the dots and loading, I get a blogger message that the page cannot be found or doesn't exist.

    Here is the weird part, right before I click post on YouTube, I copy it to a new tab, fixing the address, and it works! Only when I copy it from my comment after it was posted the link won't work, although they are identical! When I copy the same part from the blogger page it also works (of course).
    I've noticed that only when I'm copying from YouTube and pressing enter(when I get the blogger message that this page doesn't exist) than the address changes and some weird sings (like %^87$%) are added to the address somewhere(but removing them still won't work).

    With other sites like ADFLY no signs are added, The link is exactly the same, but If I copy it from a posted YouTube comment I get an adfly messege saying this link doesn't exits.

    For example -

    Copying
    Code:
    i.qs/blabla
    from ADFLY or a text file or whatever (without the http, just this part) - Page loads, address bar shows
    Code:
    i.qs/blabla



    Copying
    Code:
    i.qs/blabla
    from a posted comment - I get adfly message saying "doesn't exist", address bar shows
    Code:
    i.qs/blabla

    This makes no sense, address bar on both situations is completely identical, but on one case loads and on another one (copied from a YouTube comment) it won't.


    I hope you guys got my point (It's a bit complicated I know).

    Can someone please shed some light on this issue?
    Thanks.
     
  2. rickrude2

    rickrude2 BANNED BANNED

    Joined:
    May 2, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Anyone?
     
  3. sasuke120

    sasuke120 Regular Member

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Messages:
    321
    Likes Received:
    104
    Use the normal domain but in another font than the standart yt font