Website external link optimalisatie methode

Discussion in 'Blogging' started by xiaoaa, Oct 17, 2012.

 1. xiaoaa

  xiaoaa Newbie

  Joined:
  Oct 17, 2012
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Het gebruik van een anker link


  De link is een verbinding tussen de Internet web link, er geen verband tussen de pagina's en sites zal worden gesoleerd. Wat is het anker links? Anker link in de SEO gebied kan worden opgevat als een tekst link. Zoekmachine Link correlatie berekeningen om het belang en het gezag van de site te beoordelen. Jaren geleden, Baidu en Google oprichter, respectievelijk, geven een gedetailleerde uiteenzetting van het belang van de koppeling. Het basisprincipe van hyperlink analyse: andere pagina's met hyperlinks verwijzen naar meer pagina's in een de zoekresultaten, hoe hoger de waarde, hoe meer je moet worden afgevoerd naar het front in gesorteerd de resultaten. Daarom is de tekst van het anker koppeling is cruciaal in de berekening. Weet dit punt kunt u bespreken de drie anker links.


  A. moncler jassen winkel


  B.moncler-Jassen-winkel


  C.moncler-jassen-winkel.nl


  Hier gerelateerd aan uw zoekwoord selectie, geselecteerd Chinees "Nokia", dat uw anker link moet Nokia. Omdat de zoekmachines wordt berekend op basis van de lexicale items die aan de moderne mainstream zoekmachines geen vertaalfunctie berekening van de hyperlinks. Het enige goede anker voor de huidige zoekmachines link naar de website ranking te garanderen.


  2 one-way links


  De one-way links andere sites importeren hyperlink voor u, en je hoeft niet naar een hyperlink koppeling importeren.


  Technisch gezien is dit een link, aanbevolen stemmen de andere site naar uw site, is uw site niet aan te raden om hem te stemmen. Voordeel dat de overdracht van PageRank waarde te garanderen, kan er ook voor zorgen dat het gewicht overdracht tussen sites, de belangrijkste is ervoor te zorgen dat het gewicht van hun eigen website niet doet uitstroom. Uit ervaring ook een-weg koppeling kunnen een bepaald aantal bezoeken brengen. Het nadeel is de moeilijkheid bij de uitvoering van het project, op een paar webmasters unidirectionele koppelingen met andere sites.


  3 bi-directionele koppelingen (Links)


  Twee-weg link met one-way links, wederkerige links tussen websites (ook wel bekend als Link), wederkerigheid tussen een website link. Het voordeel van de projectuitvoering, hoog slagingspercentage, is het nadeel gerangschikt verzwakt.


  4 Link correlatie


  Verband kan worden verdeeld in twee:


  A. De relevantie van de inhoud: Als het thema van de inhoud van uw site is op de uiteinden van de digitale camera, en een website vrijgegeven van de evaluatie van digitale producten, het thema van de twee locaties zeer relevant. Site van de evaluatie van de inhoud van deze digitale product uit te voeren link naar uw website, het verbeteren van uw website zoekmachine rankings is veel groter dan een dating site betekent dat over de link. Beide zijn op de onderwerpen van consumentenelektronica inhoud van de site relevant, maar in feite, vonden we dat dit soort sites vaak concurrenten zijn, tenzij je beide van deze twee sites. Verwacht je concurrenten om u exporteren naar een extern anker links die naar uw website, het lijkt een zeer moeilijke zaak. Echter, heeft bijgedragen aan de site van dergelijke inhoud hoge correlatie met elkaar uitvoer Externe links bij elkaar kunnen blijven bestaan, omdat ze het gezicht van de markt als gevolg van de regionale of gebruikersgroepen onder te verdelen, niet met elkaar concurreren relatie. Ook dit geval is een test van het vermogen van de eigenaren om te communiceren met mensen, het communiceren met mensen, en open een netwerk van overleven is ook een van de site exploitanten.


  B. Anchor linktekst relevantie: de noodzaak om hier te overwegen is dat als uw website thema is Jay fans wil. Dan is uw anker link tekst moet "Jay" of "de Jay fans zou" het gebruik van de tekst "Guo Degang" Guo Degang comic club ", is het duidelijk om verloren te stellen koppeling kanaal van hetzelfde thema.


  Tweede idee papers


  1 hebben de zwarte hoed SEO zeggen


  Wat is een zwarte hoed SEO?


  Algemeen alle bedrog of verdachte middelen kunnen worden aangeduid als zwarte hoed SEO. Bijvoorbeeld, de spam links, cloaking, doorway-pagina's, keyword stuffing.


  In de laatste paar jaar, is de meest typische zwarte hoed zoekmachine optimalisatie gemaakt van een groot aantal van de pagina met zoekresultaten programma van andere geclassificeerde directories of zoekmachines te kruipen, en zet het geheel op deze pagina's GoogleAdsense. Aantal van deze pagina's zijn niet honderdduizenden, maar tienduizenden tot honderdduizenden. Dus, zelfs als de meeste van de page rank is niet hoog, maar door het enorme aantal pagina's, of hebben de gebruiker in te voeren op de website en klik op GoogleAdsense reclame.


  Staande in de zwarte hoed SEO oogpunt, ze hebben hun redenen. Omdat de meerderheid van de zwarte hoed SEO het programma gebruikt, hebben zij tot tienduizenden pagina's van honderden duizenden pagina's moeiteloos, zolang staken hun spinnen kruipen op het. Zelfs een paar maanden hun site gestraft, kan hij hebben verdiend duizenden of tienduizenden dollars. Voor hem is het rendement op de investering is nog steeds vrij hoog.


  Ga op de positie van de zwarte hoed SEO, deze strategie zet een lange rij buiten de grote vissen, zelfs als het juist is, en sommige mensen niet willen doen. Serieus bouwen van een website, soms een heel dom ding. Je schrijft de inhoud te onderzoeken doen, verkeer analyseren van de gebruiker kruimelpad en communicatie tussen de gebruikers te analyseren.


  Black Hat SEO om meer te doen. Koop een domeinnaam, zelfs het gebruik van gratis web hosting en domeinnaam worden opgeslagen. Het programma is een open, zet Adsense codering Gastenboek of blog blijven een aantal van de uitspraken gedaan (deze berichten kunnen automatisch worden gegenereerd door het programma), en dan wachten om de cheque te ontvangen.


  En zwarte hoed SEO, kan men niet ontkennen het argument: zelfs als u verzekeren volledige naleving van de regels van de zoekmachine, kunt u in het decennium te krijgen met een website onder de aandacht van de zoekmachines. Wie niet weet wat de zoekmachine als een grote verandering, duizenden witte hoed website verdwenen uit de zoekmachine algoritme zal doen? Kan worden gezegd dat zwarte hoed SEO eenvoudige manieren om geld dat is 短平快 methode.


  Hier zijn de details van enkele van de gemeenschappelijke zwarte hoed SEO link vreemdgaan truc:


  Een blog (BLOG) vals spelen.


  BLOG, is een zeer interactieve tool. In de afgelopen jaren, de opkomst van de blog, werd de gezegende land van de zwarte hoed SEO is een nieuwe productie-link.


  1. BLOG massa bedrog:


  De gemeenschappelijke binnenlandse BLOG procedures zoals: ZBLOG, PJBLOG, Bo-blog. De vroege ZBLOG, PJBLOG omdat ontwikkelaars gebrek aan begrip van SEO. ZBLOG PJBLOG, werd zwarte hoed SEO die bezocht de plaats. Bo-blog blog-programma, het lijkt erop dat nu en kan de zwarte hoed SEO kan profiteren van de plaats.


  2. BLOG groep bouwde vals spelen:


  BLOG groep bouwde vreemdgaan BLOG gehouden met het grote aantal aanvragen, dat wil zeggen door middel van de programma's of kunstmatige middelen. Dan, om via deze links trefwoord zoekmachine rankings te duwen door het publiceren van artikelen met zoekwoorden link.


  Gastenboek massa:


  Een deel van de algemene online Gastenboek bulk-software, kan het gebruik van deze software automatisch publiceren van uw eigen trefwoorden URL (anchor links). In een korte tijd, de snelle stijging van de externe links.


  Ten derde, link boerderijen


  "Link farms" verwijst naar een netwerk bestaande uit verknoopt door een groot aantal pagina's. Deze pagina's kunnen afkomstig zijn van hetzelfde domein of verschillende domeinen, en kan zelfs afkomstig zijn van verschillende servers. Een site om een ​​dergelijke "link boerderijen", aan de ene hand aan, het kan worden verkregen van links naar alle pagina's in het systeem, moet het "offer" hun banden, deze methode naar de link score te verbeteren op hetzelfde moment als de uitwisseling, die Ganyu link score te behalen doeleinden.


  Ten vierde, de verborgen links:


  Verborgen links in het algemeen gebruikt op de site van de klant, SEO Website gebruikt verborgen links op de website van hun eigen klanten om hun eigen website of andere klanten aan te sluiten.


  Vijf valse Links:


  Voeg een link naar de JS code, kader of van binnenuit. Op deze manier links, kan de spiders van zoekmachines niet uitgelezen. Daarom is de koppeling alleen maar om affiches doen, zoekmachines niet herkennen.


  6, pagina kaping


  Web kaping is het vaak gezegd Pagejacking, de uitgebreide kopie van iemand anders inhoud van de site of de gehele site naar beneden, plegen een fraude op hun eigen website. Black hat SEO methoden zijn zeer schaars webmaster web content aantrekkelijk. Echter, deze benadering is nogal riskant, meer veracht. De zoekmachine gepatenteerde technologie kan afkomstig zijn van een aantal factoren om te bepalen is om te kopiren pagina's of sites die niet origineel, en niet worden opgenomen.


  2 boek richt zich op witte hoed SEO werk


  Wat is de witte hoed SEO? Nauwkeurige witte hoed SEO werknemers zich houden aan de Internet ethische code, voldoen aan de beperking specificatie zoekmachine zoekmachine optimalisatie. White Hat SEO zwarte hoed SEO is relatief. Gekenmerkt door te denken, om de site op lange termijn ranking en gezonde ontwikkeling te behouden voor de site, de juiste manier om de site te optimaliseren om het beter te maken voor de klantenservice en de aandacht van de crawler te trekken. White hat zoekmachine optimalisatie methode die ook volgen zoekmachine richtlijnen aanvaardbaar wat niet kan worden aanvaard. Hun aanbevelingen content te creren voor gebruikers, niet zoekmachines, is te laten deze eenvoudige de spin robots index, en probeer niet om trucs te spelen op de zoekmachine-systeem. De Whitecaps methode optimalisatie leden ook geprobeerd te vinden en de fout te corrigeren, bijvoorbeeld, de machine niet kan lezen in het menu, gebroken links, tijdelijke verandering-georinteerde, of een slechte gids structuur.


  Evaluatie van de twee paren gelinkte


  Leren methode om de kwaliteit van de verbinding te meten is de basis voor het uitvoeren van een verscheidenheid aan links.


  A. De andere prestaties van de site in de zoekmachines is gezond.


  De site commando woord in de zoekmachine invoervenster, dan kan men een ruwe schatting van de verhouding van de site onder meer de hoogte van het werkelijke aantal pagina's door de verschillende zoekmachines. De algemeen opgenomen groter de hoeveelheid die in toenemende mate de gezondheid website. Als de andere locaties die deel uitmaken nul is, is het voorzichtig te bevelen, kunnen andere sites zijn bestraft door zoekmachines over.


  B. Of ze hebben een correlatie


  De website thema of het relevant is. Voor meer informatie, raadpleeg de betreffende hoofdstukken van het boek.


  C. De andere site bezoeken


  Voor een website bezoeken aan de uitvoering van de koppeling, is gebonden aan een bepaalde hoeveelheid verkeer naar hun site te brengen.


  D. De status van de andere sites in de industrie


  Op gezag plaatsen van een breed scala van industrien op het gebied van de zichtbaarheid van de site, of op de mate van vertrouwen in de zoekmachine heeft veel voordelen. Daarom is de industrie autoriteit sites een link zijn in beweging.


  E. Pr waarde van de andere sites


  PR verwijst naar een belangrijke parameter van de Google zoekmachine rankings, maar ook een maat voor de hoeveelheid van de windwijzer website externe link. Cultuur observeren hoe de PR-waarde wordt geregistreerd seo werknemers goede professionele gewoonten een. Ook, in aanvulling op de zoekmachine van Google Sogou ook de PR-waarde van de statistieken. Is ook de focus van een van de referentie-index.


  F. Export paar links website


  Als een web page link de mate van buitensporig aantal verbindingen, behalve navigatie class website, doe dat ook niet profiteren van de naar links werken dragen. Een octrooi verslag van de zoekmachine van Google, heeft opgemerkt, de eerste 100 links een webpagina html code zal worden berekend in de link, en andere links niet toetreden tot de rang.


  Inzicht in kwaliteit links


  Kwaliteit buiten de keten is geregeld buiten de keten gezocht. Naast de maatregel verbindingskwaliteit methode, maar ook rekening houdend met de site content update frequentie. Een regelmatig bijgewerkt website is ook nadelig voor de download pagina crawlers. Als de andere site niet regelmatig bijgewerkt, uw website is ook heel moeilijk om "uitnodiging" om crawlers bezoeken.


  4 station groep elke keten


  Station groep in het SEO gebied algemeen Om de belangrijkste site om een ​​voorwaartse positie en mogelijke bouw van een aantal aanverwante sites op de server met het ip en de oprichting van een groot aantal van de uitvoer ankerkoppelingen aanbevolen om meester te verkrijgen, en in een aantal gerelateerde sites stemmen. In het eigenlijke werk, hetzelfde ip of een paar ip website aan elkaar gekoppeld om te stemmen.


  Drie senior artikelen


  Een van 's werelds grootste open catalogus dmoz


  Open Directory Project (OpenDirectoryProject, ODP), ook bekend als DMOZ (afgeleid van de Directory Mozilla org steno).


  Login de DMOZ voordelen:


  1. Zoals de grote zoekmachine zoals Google, Baidu ODP-database is opgenomen, zal uw website PR snel waarderen.


  2. Er zijn een heleboel mensen kopie DMOZ-gegevens, wat overeenkomt met een indirecte link naar je te doen, het verbeteren van de PR nuttig.


  3. DMOZ gegevens vormen de basis van meerdere grootschalige zoekmachine database. Na het invoeren van DMOZ website van de koppeling Exporteren ranking rol zal zijn onvoorstelbaar, zelfs uw website zal de lieveling van de zoekmachines rankings te worden.


  Hoe kunt u uw site om DMOZ indienen?


  Niet in te dienen onvoltooide website


  Editors in principe niet door de onvoltooide site, zelfs als uw site inhoud is origineel, state-of-the-art technologie. Nieuwbouw forum meestal niet in te dienen zorgen, minder dan 1.000 geregistreerde gebruikers en 10.000 na forum zal niet door, natuurlijk, kreeg de post en verzamelde een geregistreerde gebruiker, en alle gereproduceerd, noch Onderschat niet de redactie, omdat ze hebben gezien op de website is meestal meer dan jij.


  Hoewel niet zeker over het bewerken van een record in de mate waarin de impact van de integratie, een ding is zeker, de redactie verwerkt door de redactie beslissen of meestal opgenomen zie recensies voor deze sites kunnen ook worden ontvangen kunnen niet accepteren een slechte geschiedenis kan ter plaatse Dmoz pass.


  2, voorafgaand aan fouten te voorkomen


  Pagina redactie kan reden genoeg om je af te wijzen zijn. De foutpagina fout, link fout, enz., en ook kwaadaardige code op de pagina.


  3, een goede site omschrijving


  Gebruik geen bijna alles, China's eerste en 's werelds eerste en andere woorden. Zelfs als je de beste in deze wereld, in de ogen van andere niet, Dmoz is derden perspectief staande op URL, zal de publiciteit bewoordingen proberen te vermijden.


  Als u een beschrijving van de site in te dienen van een zin is de taak van de redacteur een goede site beschrijving, zou de redactie erg blij zijn om uw site zijn, omdat hij simpelweg wijst op een link naar het volledige werk te voltooien, zonder dat de toegang tot schrijf een beschrijving van al uw pagina's. Beschreven interpunctie is belangrijker, doe er niet de het forum puinhoop symbool met, denk aan het eind met een punt. Als je niet weet hoe je hun site te beschrijven om te zien meer Dmoz heeft opgenomen een beschrijving van de site, wat erg belangrijk is.


  4, wordt het voorgelegd aan de directory


  Hebben gezien het artikel over een ervaring besloot zich te onderwerpen aan een map, legt URL's om de meest actieve redactie bewerkte index zei landing redactie records, maar dit is helemaal verkeerd. Niet alle editors zijn zeer vertrouwd met de hele mapstructuur is niet geschikt voor deze catalogus URL soms kost tijd om de juiste directory overdracht vinden, als het een nieuwe editor kan uw URL rechtstreeks te verwijderen. Let op: geen inbegrepen een editor zal niet websites met betrekking tot uw eigen directory te bewerken.


  Laat geen sporen van SEO


  Veel sites alvorens voor SEO, tag en titel couverts tal van dubbele zoekwoorden en voegen veel van ongerelateerde links op de pagina, Dmoz zeer taboe, voor de site van SEOSPAM meestal is niet inbegrepen. SEO bedrijven vraag je niet te onderwerpen aan de Dmoz directory kan misbruiken, tenzij ze iemand is de redacteur, hebben deze mensen geen voordeel. SEO bedrijf is meestal links in uw pagina SEO sporen van andere bedrijven, zoals koppelingen, wordt vermoed dat ze afgewezen SEOSPAM en meegenomen.


  6, dubbele inzendingen en voorgelegd meerdere mirror sites


  URL meer in Dmoz directory is beter, maar niet blindelings dupliceren inzendingen of met behulp van de multi-domein multi-spiegel ingediend zodra gevonden zullen alle gerelateerde sites worden verwijderd. Dmoz veel problemen, maar Dmoz is nog steeds de basis van de zoekmachine, website optimalisatie en ranking belangrijke parameters, dus we hebben om het te behandelen. Dmoz Vereenvoudigd Chinees hebben veel redacteuren, als je genteresseerd bent om de Dmoz een aanvraag, en ik denk dat nu de kans om te worden goedgekeurd dan ooit.


  2 aankoop links (betaalde links)


  Link handel met seo te werken met de geboorte van een product. Seo werknemers met het oog op de site ranking te vaak aarzelen om veel geld te besteden aan de gezaghebbende website one-way links seo gemeenschap onbetwistbaar feit te kopen. Tegelijkertijd, zijn ontwikkelaars ook zoekmachine op de reservecapaciteit voor het uitvoeren van anti-link trading programma. De zoekmachine heeft als doel om gebruikers met een goede zoekmachine te bieden door het verstrekken van eerlijke en nauwkeurige resultaten. De aankoop link gaat gewoon tegen dit principe.


  Bijlage sectie van de officile uitleg van Google op de aankoop link.


  We zijn erg dankbaar dat de gebruikers betalen om verbinding te maken met onze feedback. Enkele van de meest voorkomende problemen zijn:


  Q: door middel van handelsbetrekkingen pas PageRank is in strijd met de richtlijnen van Google? Waarom?


  A: Ja, we hebben in de hierboven genoemde redenen. Onlangs heb ik een post in mijn persoonlijke blog, de pasta door middel van een voorbeeld om te illustreren waarom zoekmachines niet wilt dat het bestaan ​​van dergelijke links. We hebben gemerkt een ernstige medische onderwerp (hersenen zhongliu), artikel links. Het schrijven ontving wat geld het schrijven van artikelen over de hersenen zhongliu behandeling, maar ze begrijpen niet de hersenen zhongliu de behandeling. Veel gevallen, het schrijven van betaalde artikelen zullen niet doen, zelfs een beetje van fundamenteel onderzoek (ook gespeld check!)


  Vraag: Deze vraag is van Google uniek?


  Antwoord: nee. Alle grote zoekmachines zijn aan de handelsstrategie van links die zoekmachines benvloeden. Google op het internet van omkoping schoon te maken, ook "de Forbes artikel" AndyGreenberg gevraagd over het beleid van andere zoekmachines, het resultaat is hetzelfde. Neem een ​​kijkje op het volgende verhaal:


  De zoekmachines een hekel aan deze populaire betaalde links. Google's richtlijnen voor webmasters verbieden aankoop links alleen maar om search rankings te verbeteren. Andere zoekmachines (Vraag, MSN en Yahoo), zolang ze de Google-zoekmachine positie in de zoekresultaten op basis van de link na te bootsen zijn ontmoedigen handelsbetrekkingen. De andere zoekmachines hebben ook de speciale commentaar op de handel links, bijvoorbeeld Microsoft's zoekmachine vertegenwoordigers besproken in een recent interview:


  De realiteit is dat de meerderheid van de betaalde links is een. ) Is duidelijk niet objectief, b. ) Is vaak irrelevant. Als u de betaalde links, mijn da Een absolute groter risico te vragen. We tolereren geen enkele valse koppeling van de user experience niet toe te voegen veel waarde en proberen om ons systeem te misleiden.


  Q: Dit is de reden waarom we lagere verkoopprijs koppelingen website te zien in de Google Toolbar PageRank?


  A: Ja. Als een site de verkoop van links, is dit van invloed ons oordeel dat de waarde van het terrein, direct of leiden ons naar het vertrouwen in het station te verliezen.


  Q: Als een website door de verkoop van links naar PageRank, en de site's PageRank in de Google Toolbar te verminderen, site-eigenaren kunnen doen om te verhelpen?


  A: De site-eigenaar kan een gedrag in strijd te stoppen gids Network Administrator's, en legt de heroverweging verzoek in Google Webmaster Central Console. Voordat een petitie, zorg ervoor dat de link wordt niet meer verkocht gaat de PageRank of te verwijderen.


  Q: Google is niet te vertellen webmasters hoe ze hun eigen website beheren?


  Antwoord: nee. We geven elk hun website op Google webmaster van referentie willen voor goede prestaties. Zoals ik al zei in de keynote video in juni 2007, kan de beheerder van deze site willekeurig creren hun site, maar Google behoudt om de kwaliteit van onze index en de naburige rechten te beschermen. Voor zover we weten, hebben alle grote zoekmachines die dezelfde houding.


  Q: Google is niet proberen om andere vormen van reclame te onderdrukken naar de website van het verkeer te verhogen?


  A: Nee, totaal verschillend. Onze richtlijnen zijn duidelijk dat betekent dat u kunt de link gebruiken om doelgericht verkeer te krijgen. In feite, mijn toespraak in augustus 2007, in het bijzonder haalde het voorbeeld aan van de weinige volledig voldoet aan onze richtlijnen, niet-Google-advertenties. We hopen dat de betaalde links te laten zoekmachines weten dat ze worden betaald, zodat ze geen invloed op de werking van de zoekmachine.


  V: Ik weet dat er een site wordt weergegeven in de handel links. Hoe kan ik deze gegevens naar Google te vertellen?


  A: onze post lezen in het begin van 2007 een artikel over hoe je betaalde links te melden. Binnen een paar maanden, hebben we ontvangen duizenden rapporten, maar we verwelkomen het verslag. Wij zijn zeer dankbaar voor uw feedback, omdat het ons helpt om directe actie, en de verbetering van de bestaande


  Als u de datum van het schrijven van dit boek, heeft Google genomen strafmaatregelen, zoals een vermindering van de PR-waarde, lagere rankings. Andere zoekmachines zijn gekomen met verschillende strafmaatregelen om deze slechte link gedrag te beteugelen.


  3 links het aas (ZAC perspectief)


  "Link bait" externe link building SEO is uitgegroeid tot de focus van een nieuwe ronde. Zoekmachine optimalisatie experts te vertrouwen op de inhoud van inkomende links van de interessante naam te trekken: link bait (LinkBaiting). De anti-cheating teamleden MattCutts (Google) had aanbevolen in zijn blog link bait. Link bait pagina vaak trekken mensen de ogen, die moet een cast aas zeer creatieve planning uit te voeren. Redelijke de link bait planning pagina, kan de website om een ​​zeer groot aantal backlinks, die niet alleen kan de website de zichtbaarheid te verbeteren en het verbeteren van de site verkeer. Wat nog belangrijker is, zijn deze links natuurlijk verkregen, tekst, maar heeft ook een sterke correlatie, en kan effectief te verbeteren van de breedte van de site links, waardoor de ranking van de website in de zoekmachine.


  In het algemeen, na verscheidene inhoud gemakkelijker geworden aas aan te trekken andere mensen een link naar je.


  Hoe een link bait te creren


  Een schriftelijke nieuws binnen de branche of gebied van de professionele journalistiek, natuurlijk niet het soort hoofdweg nieuws klasse Sina, maar moet uniek zijn voor een bepaalde inhoud van een website, bijvoorbeeld, heeft een uniek perspectief op een bepaalde gebeurtenis analyse.


  B biedt middelen om te voorzien in andere mensen tot middelen, met inbegrip van informatie, inhoud, hulpmiddelen te gebruiken.


  C tot humor spelen getalenteerde mensen in de hoop een aantal eenvoudige comedy inhoud te zien in dit gebied niet veel te zeggen.


  Wat is uw standpunt op de argumenten van anderen te weerleggen over het algemeen de twee panden te vatten: 1, het evenement zelf is het ontdekken waard, ik ben bang dat er niet veel mensen bezorgd zijn over triviale zaken, te weerleggen het object heeft een zekere reputatie in het veld. Het doel van de aanvallen en kritiek op de opvattingen van anderen, nog meer doelgerichte aanval praktijk stap, vaak gedwongen de andere had om te reageren door een sterke persoonlijke aanval. Natuurlijk, het voorwerp van een aanval is een bekende figuren in dezelfde bedrijfstak of veld. Onlangs heeft dit type van het doel van de aanval lijkt te zijn steeds vaker voorkomende praktijk, dat is link bait is de belangrijkste reden voor veel mensen in twijfel getrokken.
   
 2. futurestunner

  futurestunner BANNED BANNED

  Joined:
  Dec 26, 2009
  Messages:
  1,532
  Likes Received:
  1,036
  what you wanted to say exactly? looks like 'm walking in mars...
  anyone recover me from this "attack" please