1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Website doesn't seem to load with Mozilla any Idea?

Discussion in 'White Hat SEO' started by phobia2381, Oct 1, 2013.

  1. phobia2381

    phobia2381 Junior Member

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    179
    Likes Received:
    258
    Location:
    Error 404! The Freedom you were looking for could
    As it says my website I noticed yesterday doesn't seem to wanna load up and just times out while using Mozilla. I didn't notice at first because I use Chrome, I went and uninstalled last few plugins I activated which was bbpress, bbPress - Report Content, bbpress Simple View Counts and WP User Avatar.. That didn't seem to work and it still didn't load, so I just activated them already again. Any ideas about what the problem might be? If you think you could help me, post here and I'll pm you my website so you can check it out and see if it loads for you, It could just be from my end of the computer. Don't ask for the website url unless you think you could help, thanks..
     
  2. michael8t6

    michael8t6 Regular Member

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    285
    Likes Received:
    229
    Location:
    somewhere on this god forsaken planet
    Do you tether up via a mobile? I had this same problem the other week, couldn't access bhw or cleanfiles either. Either it would time out or just load a white page. Ended up restoring phone to factory settings and it solved the problem. If you don't tether then I also read something about a windows update that could cause this whilst I was trying to solve the same issue. Can't remember where I read it though.
     
  3. phobia2381

    phobia2381 Junior Member

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    179
    Likes Received:
    258
    Location:
    Error 404! The Freedom you were looking for could
    No, I haven't used a mobile on this website, hell I haven't used a mobile in over a month my phone shattered. What you saying gives me an idea though, I'll just delted mozilla and get a fresh copy maybe but seems like every other website loads with my mozilla..
     
  4. michael8t6

    michael8t6 Regular Member

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    285
    Likes Received:
    229
    Location:
    somewhere on this god forsaken planet
    Okay worth a shot.. Try uninstalling mozilla with revo and then reinstall it. Have you tried rebooting your router incase it has a internal cache of some form. Other than that i have no idea mate. Sorry hope ya get it fixed, was annoying as hell when it happened to me. :)
     
    • Thanks Thanks x 1
  5. phobia2381

    phobia2381 Junior Member

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    179
    Likes Received:
    258
    Location:
    Error 404! The Freedom you were looking for could
    I haven't tried rebooting my router but I'll give it a shot what you suggest..
     
  6. lancis

    lancis Elite Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    1,632
    Likes Received:
    2,384
    Occupation:
    Entrepreneur
    Location:
    Milky Way
    Home Page:
    • Thanks Thanks x 1
  7. phobia2381

    phobia2381 Junior Member

    Joined:
    Nov 3, 2012
    Messages:
    179
    Likes Received:
    258
    Location:
    Error 404! The Freedom you were looking for could
    Everything is fixed now, thanks you two for the help..