1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Videos Won't Show Up On Search Results

Discussion in 'YouTube' started by 1337Teh, Oct 26, 2015.

  1. 1337Teh

    1337Teh Regular Member

    Joined:
    Jan 10, 2013
    Messages:
    369
    Likes Received:
    96
    Well it's been 4 days, the 4 videos i uploaded don't show on Search results. They only show up when i set the search settings to "Videos uploaded this week", they are optimized, 1080p and are not spammy videos.

    What could the reason be?
     
  2. thatboy

    thatboy Junior Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    142
    Likes Received:
    21
    is it a new account?
     
  3. AlphaRacks

    AlphaRacks Junior Member

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    153
    Likes Received:
    13
    Location:
    Los Angeles
    Home Page:
    If it's a new YouTube account, that could be why.
     
  4. 1337Teh

    1337Teh Regular Member

    Joined:
    Jan 10, 2013
    Messages:
    369
    Likes Received:
    96
    Yes, i just made the accounts. But i don't think that's the reason because everytime i upload a video i make a new account, i always had good rankings as soon as i uploaded the video, but now they are nowhere to be found..
     
  5. Doworkson

    Doworkson Registered Member

    Joined:
    Dec 15, 2014
    Messages:
    56
    Likes Received:
    2
    idk i have had problems as well the last few days in getting things to show up as well. But today was the first day that my videos acutally showed on first page. Also im not on a new account.
     
  6. 1337Teh

    1337Teh Regular Member

    Joined:
    Jan 10, 2013
    Messages:
    369
    Likes Received:
    96
    Did you change anything on the video or did anything that made it show up?
     
  7. Doworkson

    Doworkson Registered Member

    Joined:
    Dec 15, 2014
    Messages:
    56
    Likes Received:
    2
    idk youtube is being weird right now one of my videos showed up ranked, then the next one i posted did not. So idk whats going on tbh