videos and images not showing after using autoblog samurai!

Discussion in 'Black Hat SEO Tools' started by Skypee, Oct 21, 2012.

  1. Skypee

    Skypee Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2012
    Messages:
    78
    Likes Received:
    6
    Hi guys!
    can somebody tell me what to do in order that the autoblog samurai can post videos and images on my blog after copying them from another blog ?
    THNX
     
  2. Skypee

    Skypee Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2012
    Messages:
    78
    Likes Received:
    6
    PLLLLzzz
     
  3. Scritty

    Scritty Elite Member Premium Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    2,994
    Likes Received:
    4,653
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Affiliate Marketer
    Location:
    UK
    Make sure the title is one word or if more than one word it uses "_" instead of space.
    A pain if you are copying across from another blog of course, unless you download the images, rename and re-upload to your own server etc.

    A lot of embeds fail when there are multiple words involved, putting all sorts of "/" and "%" that foul up the URL of the image or video they are trying to embed.
    Might not be the issue, but is a common problem with embedded images and vids and worth a look.

    Scritty
     
  4. billysoboles

    billysoboles Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    4
    I had an issue with blog profit pro putting characters into the blog that fouled up embeds like videos etc.. . After emailing BPP support that told me of a plugin to put on my site called, I think, xml to html parser, Which sorted the problem out. I can't find the plugin on google or WP and I no longer have that blog and must have deleted the email so I have Emailed BPP support to see if they can resend it and I will give you the exact details when they reply.
     
  5. billysoboles

    billysoboles Newbie

    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    4
    BPP support just got back to me and the Plugin is called LibXML2 Fix. Do a search on google for "LibXML2 Fix" and install the plugin on your wordpress blog and it should fix it. Hope this helps. God knows where i got xml html parser from? Billy
     
  6. Skypee

    Skypee Registered Member

    Joined:
    Jul 15, 2012
    Messages:
    78
    Likes Received:
    6
    but i'm using a free wordpress blog
    so i can't install plugins